Nu e bine, sa stii
Si niste colegi de ai mei se duc in fiecare pauza sa fumeze, ei zic ca nu sunt dependenti, dar daca continua asa vor ajunge foarte curand dependenti
Eu zic sa incerci sa fumezi cat mai putin, iar apoi deloc.Deci sa scazi numarul tigarilot treptat.Stiu ca e greu, de la tatal meu pentru ca si le acum fumeaza mai putin pentru ca la final sa numai fumeze deloc
Bafta
Eu am patit la fel si pana n-am terminat a 12 a si-am plecat din tara n-am putut sa ma las.Acum am reusit!
Buna! si eu am o prietena cre fumeaza si vrea sa se lase am i-am zis sa se lase treptat pana nu mai fumoaza deloc. Chiar daca prieteni tai fumeaza nu mai sta cu ei sau daca nu poti gandeste-te si tu ca esti mai destept tu te gandesti la sanatatea ta! Sau puneti mana la gura sau tinete de nas!
La mine merge asta... ia-ti un kg de jeleuri mesteca pana nu mai poti si mestecatul va deveni astfel un tic si in plus e si gustos
Gandeste te ca iti miroase gura cand saruti si partenerei nu-i place, gandeste te ca esti pasibil de multe boli datorita tutunului la o varsta frageda, o sa vrei sa le lasi mai tarziu si nu mai poti, nu stiu ce motive sa ti mai dau si cred ca nu ai nici vointa
Pur si simplu, spune-ti intr-o zi ca nu.si nu sa ramana. Cunosc oameni care s-au lasat dupa 10 si respectiv 15 ani de fumat, intr-o zi au spus gata si asa a ramas,, ca au avut perioade dificile din cauza nevoii de nicotina,, asta e partea a 2a. Fa bine si lasa-te ca strici tot ce-ai mai sanatos in tine in ritmu asta. Iti tin pumnii>