Daca ai 14 ani inseamna ca ai buletin.Te poti angaja la un restaurant,sau stiu si eu, sa ajuti campaniile de vanzari sa-si vanda produsele, propunandu-le prietenilor.De exemplu eu sunt fata si am tot 14 ani si vreau sa ma inscriu la avon si din astea.Dar nu cred ca ar merge si pentru tine pentru ca u esti baiat.In fine iti urez succes:*
E riscant la furat trebuie sa ai in sange hotia mai bine daca ai avea macar eu stiu 100 de lei ai lua un telefon l-ai da cum 120 de lei din aia 120 iei altul si tot asa putin cate putin eu am 15 si mi-am luat niste boxe si un mixer profesionale am dat 50 de mil ( lei vechi ) bine a dat tata si plec cu baietii la nunti imi da putin cate 3 milioane de nunta dar nu fac nimic doar ma distrez si mai si cant cu vocea
Sincer nu cred că te angajează cineva la vârsta asta.De ce să pui osul la treaba de acum, când în viitor o să te saturi de aşa ceva.
Baftă.
O solutie buna daca te pricepi la fotbal baga la pariuri ca uite eu scot dintr-un leu fac 200-300 lei castig la pariuri si mai joc si aparate ))))
Penaaaa1 întreabă: