Salut!
Si eu am aceiasi varsta ca tine si 186 cm, merg la sala dar nu iau creatina sau dracu' stie ce chestii mai sunt, am auzit de la altii ca aia iti umfla muschii doar, ii face mai moi si daca te opresti in 2 saptamani scad la loc si te simti slabit un timp.
Mai bine fa doar antrenamente, fara suplimenti din astia sau steroizi, esti tanar si pot sa apara complicatii(ti se face pu"a mica etc. ) Nu trebuie sa mergi la sala pentru. altii sa arati bine pentru ei, ci pentru. sanatatea ta.
Azi mi-am cumparat si eu creatina si am luat un pliculet din ala cu apa dar nu am simtit nimic. E adevarat ca iti umfla muschii, dar doar pentru ca muschiul se umple cu mai multa apa decat de obicei. Sa bei multa apa in ziua in care iei creatina, cam 2 litri ar trebui sa bei. Cred ca e ok daca iei 2 pastile inainte si dupa antrenament, asa stiu ca se iau pastilele, cate 4 pe zi. Citeste instructiunile alea mai bine. Creatina iti da mai multa energie cand ridici greutati, ca sa poti sa ridici mai mult. Cam cu 10-15% cica iti creste forta. Nu te ajuta enorm, doar putin. Ai grija, ca cei care au sub 15 ani nu au voie sa consume creatina, deci tu esti cam la limita. In primele luni o sa prinzi forta si o sa iti creasca muschii si fara suplimente, asa ca nu e neaparat nevoie de ele. Eu fac sala de 1 an fara suplimente si am crescut.