N`am incercat niciodata, de fapt nici nu am auzit de asa ceva, dar incearca tu si spune`mi si mie daca mergePls:*
.am auzit de ceva vreme de epilatul cu zahar... da n-am incercat niciodata ca nu stiam reteta.Cred ca o sa incerc si eu ca sunt curioasa ce rezultate are, sper sa-mi iasa...mersi pentru site:*...
Am citit despre aceasta metoda de te-a epila. Vechii egipteni au folosit aceasta metoda pentru mai multa igiena dar am si citit ca ar putea avea efecte negative la Femei. Boala se numeste "Funghius Vaginalus Analus".
N am auzit in viata mea de epilatul cu zahar...eu folosesc epilatorul de la braun. f eficient
O sa incerc si eu. da am o intrebare.compozitia care nu o folosesti o poti pastra intr un recipient pana la epilarea urmatoare?
Hey, eu am încercat. Nu îţi mai creşte păr timp de 3 săptămâni, iar pielea îţi rămâne mult mai fină. Este simplu de făcut, dacă respecţi ingredientele şi modul de preparare. Uite:
Îţi trebuie 200g zahăr, o lămâie medie şi un recipient în care să le prepari. Storci lămâia peste zahăr, amesteci şi le pui la foc mic. Când o să fiarbă, o să facă nişte bulbuci deasupra. O mai laşi câteva minute, trebuie să capete o culoare ca de miere. Vezi să nu pui apă la compoziţie! Baftă
Io nu am incercat. De fapt, nu am ce sa epilez. Caio am par blond(ma rog, mai saten) si parul d p corp nu se vede...