1. a). Poi cred ca toata lumea e de acord cu mine in legatura cu ce voi spune acum:ar fi mai usor pentru orice persoana ca partenerul sa inceapa.
b) Nu as putea sa stau cu o fosta prietena a unui prieten, nu stiu mi se pare aiurea, bine poate a-si sta daca imi place ff mult.
c)Poi cand suntem singuri doar noi doi.
3. O relatie = 2 persoane care se iubesc, se respecta si isi spun totul.
Bune intrebari.
Salre ...1.asta cu sarutu pentru mine nu conteaza
2.eu unu nu concep asa ceva fostele prietene ale prietenilor mei nu le pot privi decat ca prietene ...consider ca este o lipsa de respect sa stai cu fosta prietena a prietenului tau...
3.depinde ce conditzii cateodata si schimbarile sunt binevenite normal suntem oameniii si poate gresim dar nu ne dam seama...
3.asta cu relatzia este foarte complicat ...nu poti spune in cateva cuvinte ce inseamna o relatzie ...decat ca nu suport minciuna ...si imi place ca tot ce facem sa facem amundoisi de comun acord (si aici cu mici exceptzii nu poate venii ea cu mine la fotbal sau daca vrea ea sa iasa cu fetele sa ma doc eu motz ...ETC)...deciziile intr-o relatzie se iau in 2. ...nu decide unu si pentru celalalt .parerea mea...si ar mai fii multe
pinkflower întreabă: