| maia_1924 a întrebat:

Sall, am mai pus intrebarea asta.Acum ctv seri stateam la mine in cartier pe banca. A trecut pe langa mine un vecin si m-a intrebat ce fac, de ce sunt trista. S. a asezat el pe banca langa mine si la un momendat ma saruta.Nu a fost un sarut lung, a durat cam 10-15 secunde.Problema este ca el are o reputatie foarte proasta, s-a lasat de scoala, se drogheaza, ubmla cu tot felul de fete ciudate, se zvoneste chiar ca ar avea cine stie ce boli (cu toate ca arata ok). Acum imi este frica sa nu fi luat vreo boala prin sarut, pentru a stiu ca orice, de la raceala pana la sida se poate lua asa.Eu nu am rani in gura, si nici el nu parea sa aiba, dar riscul tot exista.Help me, ce sa fac? imi este ffff frica crying. de fapt nu este o intrebare, am doar nevoie de sfaturi

5 răspunsuri:
| Abcdefg123 a răspuns:

SIDA nu se i`a prin sarut :]]. Inainte sa te faci de ras, documenteaza`te;].
Nu multe boli se i`au prin sarut draga :].
Stai chill.

| Fn1613 a răspuns:

E chiar stupida intrebarea... tu l-ai lasat sa te sarute ca nu avea cum sa te sarute asa dintr-o data. e chiar culmea. confused

| LoveToHate a răspuns:

Nu ai luat nimic! Fi de grija! Sa nu iti mai fie frica ca nu s-a intamplat nimic! Eventual spalate pe dinti!

Nu ai luat nici o boala de la el!
Daca nu avea rani pe buze si nici tu.nu ai de ce sa te temi!

Fi curajoasa! Nu ti s-a intamplat nimic!

| alicool a răspuns:

Du-te la doctor nu cred ca s-a intamplat ceva dar vorba ta riscul tot este dar stai fara grija cu siguranta va fi totul bine.

| AdY a răspuns:

+1 la intrebarile prostesti