Ii spui ca tu il placi si ca nu avea de ce sa se enerveze sau sa reactioneze asa. Nu e un lucru rau sa il placi. Ar trebuii sa fie flatat. Baga-l in seama, spune-i ca ai auzit ce s-a intamplat si ca nu ai vrut sa se intample asa. Bafta!
Buna... sa te injure pentru ca il placi. e ceva nenormal . las'sal, el nu te place. nici nu te baga in seama...pentru ce sa suferi degeaba?
Nu te lua dupa celelalte e si normal sa fie furios fiindca eu am trecut prin o situatie asemanatoare in primul rand nu ii mai spune asa ceva oricarui profesor sau persoana straina in al doilea rand spune-i fata in fata caci pe facebook e inutil
Pai ii spui ca iti pare rau de ce s-a intamplat si ca el, desi a aflat ca tu il placi nu ar fi trebuit sa reactioneze asa deoarece nu este chiar normal... Apoi ii ceri scuze de asta si il intrebi daca crede ca ar fi vreo sansa ca voi doi sa fiti prieteni.
Bine el stia demult ca imi place de el si nu a zis nimic! dar acum...na'poate si eu ma suparam daca eram in locul lui! pentru ca...doamna de sport e chiar enervanta mai ales pe tema asta!
oricum chiar acum i-am spus pe facebook ca nu-i vina mea!