Sa nu te schimbi pentru ca zic ei! Ramai tu. Daca tu esti asa, asa sa ramai. Eu sunt de parere ca o persoana trebuie sa se schimbe atunci cand ea vrea si cand crede ca comportamentul ei lasa de dorit. Daca tu crezi ca trebuie sa te schimbi, schimba-te! Dar nu fa asta doar pentru ce zic ceilalti. In legatura cu prietena, probabil nu te cunoaste indeajuns. Si eu m-am trezit cu cea mai buna prietena(fosta) ca ma face fitoaza si figuranta la toti baietii. Deci: ramai tu si dai incolo pe restul
Să laşi extravaganţa ar fi un pas. Îmbracă-te normal ca toţi ceilalţi nu demostrezi nimic dacă vrei să arăţi că eşti altfel prin felul în care te îmbraci. Renunţă la lucrurile astea şi va fi ok. Baftă!
Buna Madalicipufulici, probabil tu la scoala vrei sa iesi in evidenta la cei de acolo, si de acum "prietena ta" e geloasa pe tine, nu e problema de "smechera". Incearca si tu sa fii mai cuminte la scoala, sa nu te mai pui in vorba cu nimeni si sa te imbraci cat mai putin "rebela"cum zici tu. Apropo iti sta frumos cu ochelarii de soare.Succes in viata.
Uite. iti zic o vorba care mi-a zis-o profesorul meu de istorie.
''Punete bine cu dracu pana treci podul!''
Deci, incearca sa nu atragi atentia asupra ta asa mult, o sa iti fie mai bine
Nu-i baga in seama sunt probabil invidiosi crede-ma ca si eu am patit-o de N ori si acum efectiv fac ce cred eu ca e mai bine nu mai intreb pe nimeni
AndreeaLT56 întreabă:
liana555bgd întreabă: