Pfff... exact asa mi s-a intamplat si mie, doar ca fostul` meu era dinainte golanel, multi il stiau de frica, dar m-a mintit spunandu`mi inversul calitatilor care mi le povestea, cand vorbea asa frumos, si felul in care se purta cu mine [[si frms si destept pe deasupra ]] credeam ca visez, am stat cu el 9 luni dupa primele 3 luni de relatie am stiut doar eu si si doua prietene apoi a aflat mama, la inceput nu a acceptat cand l-a vazut ce fel se poarta cum vorbeste si ce respectos e, a acceptat, si de-atunci s-a schimbat si ea vb cu mine, imi da sfaturi[[asta e cel mai bun lucru care mi s-a int cat tp am stat cu el]]apoi a devenit rece, vorbea si se dadea la prietenele mele imi interzicea sa vb cu cine vreau, ma injura[[si in gluma si serios]]cateodata ma si lovea[[el zicea ca in gluma dar, la ce forta are si eu mai slabuta.] si multe chestii care nu vreau sa`mi aduc aminte.
stii tot asa cu multi baieti as fi putut sta care sa fie destepti, cuminti si etc, dar nu eu am ales un dobitoc, in fine ce vroiam sa zic e ca, la inceput primele 3-4 luni n-am putut sa`mi fac alta relatie [[in primul rand ca mai tineam la el, si in al doilea rand ca nu vroiam sa mai patesc acelasi lucru sau ceva asemanator]], am avut un prieten bff, mi-a dat sfaturi ma incuraja el tot asa nu mi-a zis ca ma place[[ne cunoastem de la 7 ani, acum 16]] dupa 1 -2 luni m-am atasat de el si de felul lui de a fii si am simtit aceeasi dragoste ca la inceput.
sfatul meu e sa nu-l bagi in seama chiar daca el da, prefate ca nu te doare si doar razi, sau zambeste in preajma lui, fa orice sa para ca nu`ti mai pasa, ca lui sigur nu`i pasa, incearca sa te atasezi de celalalt baiat, poate e cel potrivit, si cel cu care ai stat are de pierdut, a pierdut o comoara ca tine, si mi-e mila de saraca fata cu care sta sau o sa stea, si stai fara grija o sa se intoarca roata, o sa vada cum e.asta e doar parerea mea eu te pup si iti doresc mult noroc in ceea ce alegi sa faci.[[ps: noi fetele alegem mereu baietii gresit dar nu`i nimic invatam din greseli, orice greseala face parte din adolescenta noastra ]] pa:-x
Intradevar ai o poveste foarte trista!
baiatul acela este un prost daca s-a folosit pe tine pentru popularitate, iar apoi te-a parasit fara nici un regret!
cel mai bine e sa il poti uita, sa arunci toate amintirile cu voi, si sa ii dai o sansa vecinului tau!
noroc!
A fost o poveste trista!
Dar n-a fost vina ta, ci a lui, asa ca nu mai suferi.
Asta a fost destinul tau, dar numai tu depinzi de el(de destin).
Pai... uneori avem parte si de moment ca astea in viata.
Cresti...si inveti ca nu totul este ceea ce pare. Ca oamenii se schimba. Nu mai stii in cine sa ai incredere. Trebuie sa ai parte si de tristete, ca dupa aia sa vezi cu adevarat fericirea
Of of of...nu prea o duci bine deloc
cel mai bine e sa il uiti, desi stiu ca nu e usor deloc
incearca sa te apropii mai mult de prietenul tau cel mai bun daca zici ca e frumos, destept si asa cum iti plc tie
gandeste-te ca daca vecinul tau te place, te va face fericita si vei uita de fostul
nu spun sa fii cu el daca nu vrei... dar macar petrece mai mult timp cu el, vb despre orice(in afara de fost) si o sa vezi ca o sa incepi sa il placi mai mult
gandeste-te ca fostul nu te merita daca te-a facut si te face sa fuferi asa mult!
daca vrei sa iti dai seama daca fostul mai tine la tine, vb cu prietenul tau in preajma fostului, razi alaturi de el, si asa el(fostul) isi va da seama ca nu ai nevoie de el ca sa fii fericita si te va lasa il pace sau daca te mai place inca, va incerca sa va desparta
acuma...vezi tu ce faci, dar sfatul meu ar fi LASA TRECUTUL TRIST IN URMA, SI IMBRATISEAZA PREZENTUL SI VIITORUL FEICIT de care poti avea parte numai daca il uiti de fost si te apropii de vecin
sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, si sper sa iei decizia buna pana la urma
ceau :*
Stii e o chestie.indiferentza doare asa ca trateaza-l cu indiferenta si nu-i mai arata ca ink mai tii la el.incearca sa te combini cu altcineva in special un prieten de-al lui si atunci sunt sigura ca se va simti gresit
. Ai putea sa faci aceleasi lururi date la baietii cand este el de fata atunci vei vedea daca si lui ii mai pasa
Eu cred ca el face toate chestiile astea ca sa iti demonstreze ca tea uitat cand de fapt nu este asa... sper ca te-am ajutat:X:*
Buna...incearca sa-l ignori fiindca INDIFERENTA e arma care raneste un om cel mai mult, si daca te va vedea indiferenta isi va da seama ca si tu te-ai schimbat si mai sti...nu sti cum se iveste scanteia din inima ta cu alt baiat incearca sa-ti traiesti viata suferinta si lacrimile nu rezolva nimic. sper ca te-am ajutat te pup:X:*
In primul rand nu trebuie sa te combini cu altu, in al 2-lea rand incearca sa iesi cat mai mult cu prietenii la chefuri si distreaza-te iti promit ca intr-o luna nu o sa iti mai pese de el dar in acelasi timp incearca sa nu mai treci prin locurile care sunt legate de el o buna perioada de timp si daca mai vrei sa vb intra pe sorin _dolce:*
Diorrus întreabă: