anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SaLL! am o problema am 15 ani si ma cert cu mama mai mereu din cauza scoli sau din diferite probleme si as vrea sa plec de acasa plis un sfat ce sa fac

Răspuns Câştigător
| mikey06982 a răspuns:

Crezi ca daca fugi de acasa se va rezolva problema? incearca sa vorbesti cu ea, si te-as sfatui sa nu ridici vocea la ea.Asa va provocati unul pe altul...bafta happy

| SnOoKeR a răspuns (pentru mikey06982):

Da e o solutie eu zic sau taiatu venelorwinking si daca tipa la mine eu nu pot sa tac asa sunt eu mai tare in gura de fel

6 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Pune-te cu burta pe carte mai bine.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,toti ne mai certam cu parintii,din diferite motive si nici eu nu sunt de acord ca parintii sa te certe pentru scoala.Da,daca esti genul de persoana care sa fumeze,sa bea,sa plece de acasa cu noptile si sa nu stie nimic nimic de el\ea, atunci parintii pot apela la masuri drastice.Dar numai in acest caz, daca nu iei note bune la scoala asta nu inseamna neaparat ca este din cauza ta.Pur si simplu atata poti tu, ala iti este nivelul si gata, doar nu e o crima.Lasa viata sa curga de la sine si nu mai pune orice la suflet.Sa pleci de acasa nu este nici pe departe cea mai buna solutie la certurile tale cu mama ta. Discuta cu ea, fa-o sa aiba incredere in tine, pana la urma nu cred ca exista parinte care sa nu isi iubeasca copilul, doar in familiile "cu nevoi speciale", ceea ce nu cred ca este si cazul tau.La 15 ani nu prea ai unde sa te duci, in primul rand nu esti major si in al doilea rand, nu ai trecut prin viata ca sa te poti descurca pe cont propriu.Asa ca ramai la casa tawinking,discuta cu mama ta, poate o deranjeaza ceva anume la tine, poate vrea sa iti schimbi comportamentul, explica-i cum sta treaba cu scoala si vei vedea ca lucrurile se vor imbunatati.Da-ti silinta mai mult la scoala, poate o deranjeaza ca poti sa inveti dar nu vreihappy. Demonstreaza-i ca nu are motive sa te certe din oricewinking. Sper ca te-am ajutat!

| d3javw a răspuns:

Bai explica-i lu maicata problemele tale, si poate te intelege daca raspunde cu tipete si m-ai stiu eu ce las-o asa n-are rost sa te ambalezi pentru ca mai putin si faci 18 ani siti vezi de viata ta si sa fugi de acasa mi se pare ca doar aceste cuvinte sunt de copi de 6-7 ani luate de pe boomerang, bft

| Golofca22 a răspuns:

Sa pleci de acasa? si unde ai vrea sa te muti mai asteapta pana la 18 19 ani si dupa aia...

| SnOoKeR a răspuns:

Muncesc as avea unde cu chirie etc