OK hai sa o luam usor
Tu spui ca il iubesti.Gandeste-te la tot ceea ce faceti impreuna.Cat de bine va simtiti, radeti, va distrati, poate cateodata te minunezi de cat de bine te poate intelege si tot felul de lucruri care sunt doar ale voastre.
Acum imagineaza-ti ca l-ai pierde, ca si iubit, ca si amic, ca si totul, si in schimb ai primi pe cineva mai inalt, dar cu care sa nu ai ce vb, sa nu ai nimic in comun.
Cred ca viata ta ar fi fara nicio culoare.
Daca te-am pus pe ganduri cu chestia asta, incearca sa iti dai seama ca 7 cm nu este un capat de lume.
Si sa iti mai spun un lucru. nimanui nu ii pasa de ceea ce facem noi ceilalti. Poate candva, cineva, a facut misto de voi, dar crezi ca i-a pasat cu adevarat? Probabil in urmatoarele 5 minute a si uitat.
Take care >
Nu prea conteaza asa mult aparentele. Atata timp cat voi va iubiti, va distrati, va simtiti bine unul in compania celuilalt ce are legatura inaltimea? Intr'adevar este un aspect cam deranjant uneori dar asta e. Daca il iubeai sau cel putin il placeai cu adevarat nu tineai cont de asta.
"Am un prieten pe care il iubesc" "e mult mai scund ca mine" Il iubesti sa nu il iubesti? Iubirea nu tine cont de inaltime.
Diferenta nu e mare... si daca ti la el cred ca doar asta conteaza...parerea mea
Elenastoica9 întreabă: