Poate ti s-a parut tie. daca te intalnesti cu un baiat si-l veiz si a doua zi si tot asa nu'i ciudat sincer.ai cam exagerat uh nu ti se pare? Sau poate acel baiat era doar in vacanta la niste rude si din cauza asta il vedeai asa rar sau nu stiu
sincera ai exagerat
Ok, pai e pura coincidenta. Ori baiatu s-a indragostit de tine, dar ma mira faptul deoarece baietii de 14-15 ani nu se uita la fete de 9 ani, ori ti-ai inchipuit tot. probabil s-a intamplat doar sa fie prin preajma... sau poate nu are ce sa faca cu viata lui incat vrea sa se joace si el si si-a gasit victima : o fetita ca tine o.O, oricum parerea mea este ca nu trebuie sa-ti faci griji, uita nu e nimic iesit din comun, eventual discuta cu el daca o sa ai ocazia. Bafta!
Pai...Cred ca sta pe langa tine si poate, nu stiu, este doar o simpla coincidenta. Orq, el se duce cu prietenii deoarece e mai mare si cunoaste mai multe locuri.Dar sa stii ca este o simpla coincidenta.
Este destul de ciudat si derutant tot ce ai zis dar crede-ma ca am o prietena care a patit ceva asemanator. Daca nu vrei sa ramaneti amici evital si daca din intamplare va vedeti il saluti si nimic mai mult.
Sper ca ti-am fost de folos!
Coincidenta? Sau poate ca a inceput sa-ti placa tie de el si d`aia ii dai asa multa importanta(in caz ca esti fata). Sau poate ca baiatul doar in anumite zile are timp liber(ai specificat ca in aceeasi zi) si atunci iese, iar coincidenta este ca atunci sa iesi si tu...Dar nu cred ca trebuie sa dai asa mare importanta. In caz ca esti fata poate ca iti este scris sa deveniti prieteni sau sa va cunoasteti cel putin.De rau nu cred ca poate sa fie nimic, deci stai linistita/linistit! Problema care poate sa fie este ca esti o fire ce crede in chestii mai speciale(gen vraji, blestem, altfel spus putin superstitioasa). Eu sunt cea mai superstitioasa fire din lume pot spune. Si pe pielea mea am vazut ca, cu cat crezi mai mult in chestiile astea cu atat mai mult ti se intampla. Daca nu le bagi in seama nu patesti nimic. Si un caz concret: eu cand uit ceva acasa, nu trebuie sa ma intorc pentru ca deja stiu ca-mi merge rau. Si asa se intampla. Atunci cand uit ceva imi vine sa nu mai plec la scoala ca sigur iau nota proasta, sunt intrebat de profesor si nu sunt atenti si nu stiu, uit lucruri de valoare in banca si dupa nu le mai gasesc etc...Concluzia=> cu cat crezi mai putin cu atat ti se intampla tie mai putine.
4Life întreabă:
Adredemesconf întreabă: