Te rog sa nu gandesti asa. Sa fii fata este o onoare.Nu vrei sa simti bucuria de ati strange copilul in brate si el sa iti spuna 'mama'? Atunci incearca sa intelegi ce este ciclul si incearca sa te informezi cum scapi de durerile menstruatiei caci daca vrei sa fii mama ai nevoie de ciclu.De asemenea, fiecare fata are frumuseatea ei interioara cat si exterioara, iar cei care isi bat joc de tine sunt cei care te invidiaza pentru cine esti.Este extraordinar sa fii fata, dar si baiat.Insa sa stii ca Dumnezeu a ales bine cand a decis ca tu sa fii fata.Raspunde-mi te rog cine te-a determinat sa crezi asta.Te rog bucurate ca esti tu si nu lasa pe nimeni sa te schimbe
Parca raspunsul tau e mai bun decat al meu...
Draga,nu conteaza cine da raspunsul cel mai frumos si cine ia fundita, Important este ca am ajutat o persoana din suflet.Trebuie sa stii sa dai sfaturi iar lumea poate le va aprecia sau nu, macar tu ti-ai facut datoria.Si raspunsul tau este frumos pentru ca e din suflet...
Mersi esti o scumpa!
Da dar problema este ca eu in seara asta m am apucat de plans ca sunt fata si inca plang
Uite is meu alyna_alynutza_1000 vb pe mess poate reusesti sa ma ajuti
Sa nu iti fie rusine ca ai plans.Plansul te ajuta sa te descarci de anumite sentimente si asa este mult mai bine, dar te rog nu mai pune la suflet(oricat de greu ti-ar fi) toate lucrurile rele care ti s-au intamplat.Cei care te-au determinat sa gandesti ca nu e bine sa fii fata sunt cei pe care trebuie sa ii scoti din sufletul tau.Probabil esti o fata foarte sensibila si apreciez asta, dar in loc sa plangi pentru ca ai onoarea sa fii fata si pentru lucrurile rele ce ti s-au intamplat eu zic du-te la cumparaturi, in parc, citeste o carte si refati increderea in tine.Nu uita ca nu esti singura.P.S. in fiecare dimineata cand te trezesti sa zambesti de bucurie ca esti fata, nu mai trai in trecut si priveste spre un viitor. Oricum, cu timpul nu vei mai gandi ca este urat sa fii fata Crede-ma:*
1. exista mai multe fete frumoase decat baieti
2. nu trebuie sa ii iei in serios pe toti golanii care isi bat joc de tine.
si 3. noi, feteleputem sa-i *vrajim* pe baieti...
Si uite: Dumnezeu stie de ce esti tu fata si nu baiat, poate ca ai venit cu un scop si trebuia sa fii fata ca sa-l faci realitate.
Daca ai un acoperis sub care sa stai, o paine pe masa, si o familie iubitoare care iti poarta de grija, ai prieteni, poti invata, poti merge, atunci esti printre cei mai fericiti oameni din lumea asta! Unii nu au ce ai tu!
TOATE AU UN SCOP IN LUMEA ASTA!
Hei...Sa nu mai gandesti asa nu e deloc bine, iti faci doar rau. Feminitatea e un lucru uimitor, pe care il primesti de la Dumnezeu. Si eu intr-un fel sau altul te inteleg (in legatura cu ciclul), dar in rest iubesc sa fiu fata. In trecutul meu mi doream sa fiu baiat dar pe parcursul vietii mi-am dat seama ca sa fii fata e un lucru extraordinar.Si sa dai nastere la un suflet e cel mai minunat lucru care ti s-a intamplat. Iar daca nu vrei sa faci aceasta minunatie poti sa iei anticonceptionale, dar te rog nu mai gandi asa. Nu e bine. Asa cum a spus si Just... Dumnezeu alege, iar el face mereu cele mai bune alegeri. Nu te imppotrivi alegeri. Sper ca te-am ajutat. Bafta!