| pauza a întrebat:

Sall.am si eu aproape 14 ani si imi place tare mult de o fata...dar...are un prieten cu "bani" si nu stiu ce sa fac... e genul de fata cuminte... ii plac baietii care nu beeau si nu fumeaza...genu asta.nu stiu ce sa fac...am mai stat cu vreo 3 fete... da le-am dat papuci dupa o luna. E in clasa cu mine si as vrea sa aud parerea voastra... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ce sa faci adica cum sa procedezi? cum sa o cuceresti? Incearca sa fii romantic, dar subtil... Invit-o la o plimbare, la un suc, ofera-i o floare... Si ai rabdare cu ea... S-ar putea sa fie mai retinuta, dar daca insisti si ramai alaturi de ea va fi ok. Succes!

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cu numele Editza sigur o cucerestiwinking laughing
Scuza`ma dar eu nu ii spun "editza" nici unui copil de 2 aniwinking big grin

| Antrax a răspuns:

Dacă are prieten las-o inpace ca poate te alegi cu cucheri

| sorin a răspuns:

Pai incearca sa o cuceresti indiferent ca nu ii poti face "toate poftele" pe care le primeste din partea celuilant.Incearca.

| ---droid-kid--- a răspuns:

Tie iti place de ea
dar esti sigur k si ea te place?

| supradoza_de _vyse a răspuns:

Daca ea sta cu un baiat cu bani nu inseamna ca banii sunt motivul poate chiar il place, ce nu inteleg este daca tu bei sau fumezi ca asta ai relatat, poate te place sau poate nu. Tu trebuie sa o intrebi

| kathessa a răspuns:

La 14 ani banii sint ai parintilor! Daca ea e fata cuminte fii si tu baiat cuminte si poate asa ai mai multe sanse...

| pauza explică:

Nu bueaau si nu fumez ma

| pauza explică:

Si am uitat sa spun...eu nu beau si nu fumez pentru cei care inteleg gresit

| knnight a răspuns:

Sall...cucerind-o te duci la ea si spune-i ce simti, nu-i rusine, dacasaimte si ea la fel e totu ok3, daca nu la fel, vine alta ftabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti gandul.Tocmai pe aia ai gasit-o? s-au terminat fetele, gasesti tu altcineva, este cuminte dar nu cred ca ar refuza pe cineva care-i va face toate mofturile, tu poti?

| und3ad a răspuns:

La 14 ani sa bei si sa fumezi... dao`n cololaughing daca sta cu aia cu bani cu aia sa ramana. pun pariu ca o sa manance numa pizza si mancare facutawinking. Nu`ti mai bate capul cu ea si cautat`i una mai modesta.