Bara de activitati
Cazul 0: Bara e setata pe Unlock si ai tras de ea in jos:D si nu-ti dai seama de asta. Trage-o in sus:D
Cazul 1: La taskbar(sau bara de start, cum o cunosti tu:P) o problema ar fi ca n-ai o rezolutie potrivita pentru monitorul tau si nu se vede.
Cazul 2: Sau e setata pe Auto-Hide. Intri in Control Panel(apesi butonul Windows logo/Start-->Control Panel-->Appearance and Themes-->Taskbar and Startmenu-->debifezi Autohide the taskbar).
WGA
Poti descarca niste programele care iti scot avertismentul, dar tot la fel ramane:D Windows-ul.
http://www.softpedia.com/progDownload/RemoveWGA-Download-42782.html
/!\ Cel mai bine faci rost de un CD "original" cu Windows care sa vina "preactivat" si aparent "genuine" oriunde:D. Adica tot piratat, dar sa fie un cd cu un xp normal cum vine de la mama lui, dar sa fie mai "smecher" sa treaca de toate testele WGA din update-uri si diverse programe. Eu am avut de cand ma stiu si inca am pentru ca eu caut bine:D acelasi "tip de kit pentru windows", merge orice, pare original tot timpul:)). Si e normal, nu e modificat de nimeni cu alte programe si diverse porcarii. Tu ai un cd cu un kit prost. Am mai intalnit astfel de "variante". Nu stiu cum naiba nimeresc unii de ele.
Ai pitit-o, du-te cu click-ul jos si incearca sa tragi de ea. (Nu glumesc)
MaryNepotu întreabă: