| EmZoTeck a întrebat:

Sall am si eu o problema cu un telefon sony ericcson k310i simi trebuie neaparat sa-l folosesc azi. Un var de-al meu mi-a dat telefonul cu tot cu simu lui de la vodafone dar e expirata cartela mi-am pus eu cartela mea in telefon simi cerea cod blocare telefon si am scris noi 2 toate variantele si nu mergea dar cand baga simu lui merge chit ca cartela era expirata si a mea valabila...si am resetat telefonul in ambele variante si la fel cum pot sa reusesc sa-l deblochez app n-am usb la elhappy

Răspuns Câştigător
| BuBuLiiNa :x a răspuns:

Paii.`Accesibil Vodafone magazin`winking!
Dute.acolo`winking!
O fi bagat el un codd.` pa` telefon din greselii`winking! care sa lase telefonuu` doar cu cartela lui`. si poc.`! uitaaa coddu` cel mai sigur incercati cu pucku` cartelei tale `, a lui`, pinu tau `, pinu lui`, puck 2 a tau, puck 2 a lui`, pin 2 a tau`, pin 2 a lui`! [ acestea le gasiti paa` aia unde a fost cartela `happy! daca nu o mai aihee hee suniii la *147# si dai raspuns 5 (contul meu ) si iti apar mai multee happy ] daca nu reusestii cu astea ce.l mai bine e sa te duci la un magazin` da` Vodafone `happy [ sper ca ti.am fost da` ajutor happy ] [fundapuppy dog eyes? ]
[apropo diminutivele mele : da`-de, pa` - pe, scuze dar m-am obisnuit `laughing ]

0 răspunsuri: