Incearca sa o intrebi cum te vede ea pe tine adica in ce sens te vede copil. Poate nu se refera la modul tau de gandire ci crede ca esti mic ca si varsta. Dupa ce ai aflat asta explica-i ce vrei tu de la ea si intreab-o ce ar vrea ea de la tine daca ai fi mai mare.Invit-o in oras dar ca prieteni.Incearca sa-i faci o "prima intalnire" frumoasa la care sa se simta bine. Dupa asta exista o enorma posibilitate ca ea sa vrea sa fie cu tine pentru ca a vazut ca se simte bine cu tine, fara sa-i mai pese de varsta sau inaltime
Pai, e urat din partea ei sa te respinga pentru niste motive asa de marunte ce sa zic... vorbeste cat mai mult cu ea si poate v-a ajunge sa te placa in atat de mult incat sa vrea sa fie cu tine! bafta>
Tu nu mai ai ce face.deja ai facut prea multe ca sa te place.Totusi,spune; i fetei ca tu chiar daca esti un copil, poti gandi matur. Daca nici atunci nu vrea, atunci ea pierde.
Nu cred ca daca ai face tu eforturi sa te maturizezi, ar fi ea destul de matura cat sa recunoasca schimbarile in tine. Daca ai fi avut 18 ani si ea 20, nu ar fi deranjat-o cu nimic diferenta de varsta. Nu te complica, fa baschet, invata sa canti la un instrument si cand ai sa fii cel putin in clasa a 9-a, se va uita si la tine. Sau pana atunci iti gasesti tu pe cineva potrivit.
Mda avem pasiuni comune amandoi stim sa cantam la pian, eu si orga si chitara amandoi am facut canto iar ea balet. ceea ce o deranjeaza ar fi inltimea mea asa mi-a spus
Marius339 întreabă: