1. Cel ce poate zambi cand lucrurile merg foarte prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
2.Mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
3.Grabeste-te incet daca vrei sa intarzii la timp.
4. Exista bătălii pe care e bine să le ocoleşti, nu de teamă că le-ai putea pierde, ci pentru că ai deveni ridicol cîştigîndu-le.
5.Nu te juca cu focul ca te calca submarinul.
6.Boys likes blondes but they loves brunettes.
7. I can die or live, I choose to live, to create, to rise, like the phoenixbird from the ashes once more!
8.Foaie verde, solzi de peste, uite prostu cum citeste!
9.They want my treasures so they get their pleasures from my photos.
10.Cand ma gandesc, ca te gandesti, ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc, ca te gandesti la mine.
11.Ai grija sa nu calci in cioburi ca te spargi in figuri.
12. Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…
13.Privesc cu duiosie soarele ce apune in fiecare dimineata. DND
14. Daca curvele ar fi fosforescente…atunci Craiova ar fi Las Vegas…
15. Un prieten adevarat face cat 1000 de prieteni la distractie
16.Nu vreau rutina, vreau petrecere cretina
17. I started out with nothing…and I still have the most of all.
18.The darkness loves me, cause i’m the dark – i’m the darkness – i love linkin parca
19. Voi radeti de mine ca sunt diferit, dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel
20.do not disturb, love in progress……
22. Ma plictisesc… numar o bila in trei colturi…DND
23. A avea constiinta curata inseamna a avea memoria proasta.
24. Don’t abuse the BUZZ!
25. Nu beau, nu fumez, nu ma droghez. un singur defect am – mint!
1. Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi!
2. Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC!
3. Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva.
4. Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
5. As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… "
6. Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta, am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire, am nevoie de tine.
. Ma plictisesc… numar o bila in trei colturi…DND
. DaK esti urata nu da buzz…Impushcate!
. Nu mi-e frica de nimeni in afara de mine…nu te risca daca vrei sa nu te injur … asa ca DND…
. Generez in generatie generatia ce va urma sa fie generata in alte generatii!
. Do not disturb ca ma masturb…DND
. Frec menta…ca sa iasa orbit =p~ …
. Nu da buzz ca-mi blochezi calculatorul. No Comment…
11. Deranjeaza-ma si iti spun jumatate de BIBLIE in termenii mei…Incepe cu mata!
Nu accept RAPANDULE
genetice
. Cine ma iubeste asa cum sunt BUZZ me…cine nu…KISS MY ass FREE
. Tanar si nelinistit caut lemne pentru foc
ia de aici funda?
Sper Baietii rai trebuie` sa invetze sa iubeasca fetele cu 2 fete
Crezi ca-mi pasa ce ai? Oricum nu te respect. ai ambalaju` misto. da` continutu` e infect.
Faci planuri? Nu ma include.Cuvintele sunt surde, acel vechi eu nu te mai aude.
Imi tot repeti ca tu nu esti ca ei. ca tii la mine si vrei sa ma cuceresti! imi pare rau. da` stiu de fapt ce vrei. te prefaci. si ma plictisesti!
Toata lumea spune ca nu esti pentru mine. foarte bine. eu sunt pentru tine
Am o tineretse si de ea vreau sa`mi bat joc singura!
Inca mai ai o viata in fata. te intrebi si u dk e consolare sau pedeapsa!
Fata desteapta saruta da` nu iubeste. asculta da` nu crede. si pleaca inainte de a fi dezamagita
De baiatu` dorit de majoritatea fetelor. exista una deja plictisita de el.
De ce sa plang? suflete si inimi stiu si eu sa frang!
Nu judec pe nimeni. le dau direct o sentinta dura
Eu stiu sa`nchei cand trebuie. tu nu stii sa te opresti! Am spus : Viata e scurta! tu dc o lungesti?
Imi place ce vrajeala conduci. da` pune frana ca te lovesti
Tu suferi de smecherie? De fapt boala ta se numeste prostie.
N`am ce spune cand totu` la tine se rezolva prin glume
Noi vb`im de parca ne-am certa! Cand spui " ce mortii matii faci? pe unde esti? ". inseamna ca vb`esti c`un prieten pe care`l iubesti
Credeam ca traiesc un vis departe de realitate. si ca intre noi avea sa fie un sentiment aparte
Vrei sa incerci da` nu ai curaj. vrei sa ma atingi da` totu`i un miraj! renuntsa la vise. sunt lucruri interzise. sunt doar idei fixe! nu pot fi atinse!
Si stie ca nu`mi face bine. Dar orgoliu lui e mai presus decat iubire
Tu vrei sa`mi fi model in viata?! Ai tupeu
M`ai vandut cand ai avut ocazia. eu nu te vand, te dau degeaba
Si te inteleg. sau macar incerc sa ma prefac. m`am saturat sa aud mereu "Imi Pare Rau N`am Sa Mai Fac"
Iubitule. Hainele si bijuteriile mi le cumpar singura! De la tine vreau doar Respect. si ca sa stii daca ai nevoie numai sunt aici. strig`o pe zdreanta ta. poate ea isi face griji
Prietenia de multe ori se tranforma in dragoste. Dar dragostea in prietenie – niciodata
Nu exista remediu pentru iubire. decat sa iubesti mai mult
Varsta nu te protejeaza de dragoste, dar dragostea te protejeaza, in unele cazuri de varsta!
Nu ma gandesc niciodata la viitor. Va veni in curand!
Am tot ce`mi doresc. am imaginatie!
AmaliiaGeogiiana întreabă: