Mie nu mi se pare ceva grozav. Nici eu nu fumez. E o prostie fumatul. Ii accept pe cei care fumeaza daca sunt persoane cumsecade. Dar eu nu promovez fumatul si nu mi se pare in regula. Si mai degraba as prefera o fata care nu fumeaza.
Nu . baietilor li se pare aiurea ca fetele sa fumeze. cel putin asa sunt prietenii mei
Mie una mi-ar placea sa trag asa cate una doua pe zi, dar iubitul meu uraste cel mai mult pe pamantul asta tigara si nu ma lasa asa ca trag si eu la zile mari ), deci sunt si carora nu le place sa vada o fata fumanand
Bai sincer nu stiu ce le place lor. Da eu zic ca nu-i sta bine unei fete cu tigara in mana. Tigarile iti ingalbenesc dintii si iti distrug si plamanii! Am cativa colegi in clasa care fumeaza.si tigari si joint-uri.Si au o tuse urata Deci nu cred ca iar sta bine unei tipe sa tuseasca in halu' ala. Dar fiecare are stilu lui de viata Ceao:*
E patetic. In ziua de azi, toti/toate fumeaza pentru ca li se pare 'cool'. Mie mi se pare 'cool' sa nu faci asta, fiindca toti o fac. Daca vrei sa fi altfel, si intr-un mod bun, nu fumezi. sau daca o faci, o faci ca iti place, criterii gen 'sa ma integrez intr-un grup', 'toti o fac', 'o sa fiu cool' nu ar trebui sa existe. O faci ca iti place, desi nu prea mi se pare cine stie ce placere cand faci asta. Mie unul nu mi se pare cu nimic mai special, din contra.
Nu tuturor baietilor le plac fetele care fumeaza.Doar ca pur si simplu le accepta.Nu e ceva deosebit in a fuma.
Deci... ce pot sa zic, de obicei baietii sunt atrasi de fete fie ca fumeaza sau nu, adica asa mi se intampla mie nu e mare smecherie daca fumezi o faci pentru ca vrei nu ca sa atragi baietii sau ceva... da pari mai rebela cand fumezi
Mda
baietii p care`i stiu eulear lua tigara celor care fumeaza sh lear lua l bataie
nu e cool. e o prosite care o practica toate pitipoancele ca sa fie "in trend"
Iti raspunde o fosta fumatoare. Am reusit sa ma las si asta ma bucura foarte mult.
Baietii sunt dezgustati de fetele care fumeaza, este un gest urat din partea unei fete, dar unii le accepta.
Niciodata sa nu fii incantata de ideea de a fuma. Nu este nimic interesant, iti provoaca si dependenta pe deasupra si ai sa ajungi sa iti cumperi tigari in loc sa iti iei ceva sa mananci, o sa iti distrugi plamanii si cand ai sa vrei sa depui un efort un pic mai mare ai sa incepi sa gafai, si pentru ce? pentru tigari...nu
Bye:* si niciodata sa nu te apuci de fumat
Sincer, nu mi se pare nimic cool in faptul ca o fata sau un baiat fumeaza.Am incercat si eu din curiozitate si chiar nu am vazut nimic interesant.La un moment dat din cauza anturajului am vrut sa ma apuc si eu dar cand ei imi ziceau ca sa nu indraznesc sa ma apuc, ei dorind sa se lase de fumat si numai nu reusesc mi-am dat seama ca nu are nici un rost.Numai iti distrugi sanatatea, oricum e decizia fiecaruia ce face cu viata lui si mai ales cu sanatatea lui