| Vlad4658 a întrebat:

Sall, baieti si fete, bai am iesit cu o tipa in oras, am vb pe wapp prima intalnire la o cafea, vine fata era asa simpatica nemachiata naturnala putin ruj, nh daca a fost ceva ciudat, dar prima data cand am vazut-o i-am sarutat mana, asa mi-a venit, s-a inrosit si a zis ca nimeni nu a mai facut asa. Ba chiar e ceva ciudat? Asa am simtit si na sunt direct. avaem amandoi 18. Ceva gen old style, vreau doar sa stiu si eu cateva parerei. Scuze greselile gramaticale

Răspuns Câştigător
| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Pentru ea este ciudat deoarece majoritatea tinerilor au renuntat sa adopte acest stil. Daca fata s-a inrosit inseamna ca e un lucru cu adevarat bun. Ai facut-o sa se simta speciala. Daca tu chiar ai simtit sa faci acel gest atunci nu vad care este problema. happy Ma bucur ca ai fost la o intalnire misto si sper sa fie vorba si de o a doua intalnire.

| Vlad4658 explică (pentru VALCUANDREI1994):

Si eu sper si gandeste te ca am fost unic happy si pe bune? tr sa fii o ciudat sa nu iti placa happy ba old style chiar functioneaza happy

| VALCUANDREI1994 a răspuns (pentru Vlad4658):

Eu as renunta la termenul,, old style" si as pune cu bun simt sau galant.

5 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Stai chill ai fost la inaltime.

| Ara997 a răspuns:

Stai calm, ai fost la inaltime.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Pentru ea este ciudat deoarece majoritatea tinerilor au renuntat sa adopte acest stil. Daca fata s-a inrosit inseamna ca e un lucru cu adevarat bun. Ai facut-o sa se simta speciala. Daca tu chiar ai simtit sa faci acel gest atunci nu vad care este problema. happy