| MadaKiss_4722 a întrebat:

SAll!
Bun.Deci am 14 ani si vreau sa imi pun un pierce in limba.Am citit toate riscurile care ar putea aprea etc.Problema e ca nu stiu cum sa-i spun mamei mele ca vreau sa-mi pun.si a doua ar fi ca...sunt din Hunedoara si nu prea mas baza pe saloanele de aici. CE parere aveti?

3 răspunsuri:
| DariaDespina a răspuns:

Hay
1 te intelegi bine cu mama ta? daca da ai avea sanse mici dar totusi ai avea... dar daca nu o sa iti gaseasca tot felul de scuze ca sa nu o faci (macar incearca sa ai o relatie mai buna cu ea chiar daca ai sa o lingusesti putin si chestia cu lingusitul trebuie facuta cu mare grija si subtilitate)
2 unde ai vrea sa iti faci gaura in limba ( la ce salon )?
raspunde-mi mai intai la asta si dupa o sa imi dau cu parereawinking

| MadaKiss_4722 explică:

Eu m-am gandit La Fish.

| loserkidz111 a răspuns:

Vorbeste deschil cu mama ta si daca refuza incearca sa cadeti de comun acorc ca in vacanta de vara sa te lase sa ti-l dai ca sa aiba destul timp sa se vindeca in caz ca trebuie sa il dai jos la scoala. eu asa am facut si mi-a cam iesit deci la vara imi dau piercing in buza. eu cu mama am stabilit in vacanta de vara dintre 15-16 deoarece ziua mea de nastere e in ianuarie si am zis ca sa il fac in vara ca sa nu am probleme sa scoala. :d sper sa te ajute