| blackboss a întrebat:

Sall! Buna sunt baiat si am 14 ani.Sunt foarte trist pentru ca am iesit cu multe fete si nu mi-au placut asa de mult de ele.Dar nu suport sentimentul acela sa vad pe alti cum se pupa in fata mea sau altceva.Stiti eu nu am avut primul meu sarutsad.As vrea sa il am.Toata lumea zice ca e super tare sa ai fete ..Eu am fost cu fete care dupa cateva zile au zis ca au gasit pe altcineva sau sa ramanem prieteni.Acum ma simt intr-un fel dezamagit si cand mai aud si pe alti cand se lauda.ma simt ofticat.As vrea o relatie de lunga durata si bazata pe incredere...dar nu stiu daca voi gasi vreodata.Nu vreau sa par disperat.dar daca vreo fata e interesata sa imi dea un sfat sau sa ma ajute.sau chiar si baieti.as vrea un gen de relatie.
Ce sa fac? Funda!
Daca ar fi vreo fata interesata? Din buzau...

2 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Copilu, ai 14 ani, ai tot timpul din lume sa gasesti fete si sa le saruti si sa faci si altceva cu ele. Asteapta, nu e mereu cum vrei tu. Bafta!

| Alexandraa0 a răspuns:

Pai intr-o relatie lucrurile trebuie sa mearga de la sine nu le forta ca am o prietena care este intr-o relatie de 3 ani si de abia anul asta si-a sarutat iubitul cum ti-am zis lasa lucrurile sa mearga de la sine