| bianca_9810 a întrebat:

Sall:*Cand a fost primul sarut? la ce varsta? unde?batting eyelashesvise pare ceva ciudat sau iesit din comun sa te saruti la 11 ani?

Răspuns Câştigător
| KittyLoveBastet a răspuns:

Pai primul sarut... La ziua unui coleg, aveam 10 ani laughing. Ne jucam "Sticluta" cand unei colege i-a venit ideea sa ne sarutam pe bune. Nu, nu mi se pare ciudat, caci atunci, e doar un sarut inocent.

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Sincer... mi se pare mult prea devreme la 11 ani.
De-abia o lasi pe Barbie din mana si ai si trecut la baieti... absurd.

| EsarfaRozZ a răspuns:

Eu primul sarut l`am avut la 15 ani, eram afara, mergeam spre casa, nu, nu mi se pare ciudatbig grin la 11 ani mi se pare putin cam devreme... dar nah, fiecare cu parerea luitongue

| Pampam1 a răspuns:

Daca vine din inima nu e prea devreme.Mai ales ca la varsta de 11 ani se leaga prietenii doar si nu ceva serios. Oricum mai ai timp sa experimentezi destul asta.

| Dadda a răspuns:

Salutbig grin.Pai al meupe la 12 ani credhappy. Si nu mi se pare nici ciudat nici ceva iesit din comun sa te saruti la 11 ani.Si de ce ar trebui sa fie ciudat? pana la urma tot o sa se intamplebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing nu mi se pare deloc ciudat. dar daca mi-ai putea explica si mie cum ai facuto...am 13 ani si o fata are 14 dar nu stim sa ne sarutam...