| CowboyxD a întrebat:

Sall.Ceea ce in unele momente imi lipseste este curajul...Sa zicem asa sunt un baiat de aproximativ 1.85m si 70 kg insa in unele momente ma simt speriat in fata unora care nu ii stiu si nu stiu ce prezinta...De fapt stiu ca mai bine sa fii citeodata timid si tacut decit curajos si palavragiu, insa ce imi sfatuiti? Cum sa prind la curaj si sa fiu totodata si tacut?

2 răspunsuri:
| Catalinhhh a răspuns:

Eu zic să asculți muzică, pentru că te-ar putea motiva. Evident RAP pentru că sunt mulți rapperi care în copilărie erau lipsiți de apărare, iar azi nu le mai pasă de nimic sunt niște caractere care nu prea ai cum să le pui la pământ.
NANE, DOC, Deliric 1, Cedry2k...
Pe lângă asta ar trebui să ai mai multă încredere în tine. În unele zile mai libere du-te plimbă-te singur prin oraș și fi atent la alte persoane. Du-te cu curaj prin mulțime. + ieși cât de des afară cu grupul de prieteni și încearcă să socializezi cât mai mult!

| TheRealDaniel a răspuns:

Sa nu iti fie frica de consecinte, asta inseamna a fi curajos, dar nu inseamna ca acum trebuie sa omori sa furi sa te bati cu oricine se ia de tine, ci doar sa te aperi, exerseaza si tu...