| UseR4EveR a întrebat:

Sall comunitate m-ar interesa un samsung corby s3650 am inteles ca costa 400 si ceva de lei cei care il au sau au informatii despre defecte sau calitati va rog spune'ti URGENT camera 2mp mp3mp4 bluetooh 2.1 suna bine merge mai repedetongue nu stiu...se aude bine muzica am avut un nokia5220XP mi sa furat si as vrea sa se auda ceva mai tare sau macar clar si tare...plz

Răspuns Câştigător
| anna98 a răspuns:

E super misto Corby.am primit de ziua mea pe 1 septembrie si muzica se aude tare bluetooh merge repede si nu are jocuri dar daca chiar ai nevoie poti sa descarci de pe un site. daca vrei putem sa vorbim si pe privat.happy

2 răspunsuri:
| cristy1094 a răspuns:

Sall da eu am corby si este foarte bun telefonul camera este buna se aude bine merge bine asa ca da este un telefon foarte bun

| Bisquit_3690 a răspuns:

Eu am Samsung corby si sunt destul de multumit de el, cu toate ca lumea zice ca e de fete eu i-am pus un spate negru si sa zicem ca arata putin mai masculin.ca telefon e destul de ok bateria pe mine ma tine undeva la 4 zile si ascult muzica undeva la 2 ore pe el zilnic, trebuie sa lasi bateria sa se formateze cum trebuie daca nu il lasi o sa te tina undeva la o zi.am citit undeva ca la corby nu trebuie formatata bateria, cica daca o formatezi nu te tine bateria, rahat eu te sfatuiesc sa o formatezi.Acuma despre camera, eu nu prea o folosesc dar am avut ceva telefoane si iti spun ca are o camera destul de buna, are 2 mp deci este destul de ok.Muzica se aude ok, mai ales in castile care vin la pachet cu telefonul.Ecranul raspunde destul de bine, te sfatuiesc totusi sa iti iei o folie pentru ecran deoarece acesta este destul de sensibil dar daca aplici aceasta folie nu o sa ai probleme. Daca te pasioneaza jocurile si aplicatile poti sa iti iei gandul de la asa ceva, merg aplicatii dar controlul este foarte ciudat deoarece o sa iti apara o mica tastatura in partea de jos a ecranului, sunt si aplicatii/jocuri pentru corby dar le gasesti foarte greu.Per total telefonul e super ok, acum e decizia tawinking