| pufoseniaRO a întrebat:

Sall! credeti ca relatiile la distanta tin? funda si voturi la ceilalti

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Aceste relatii sunt intense la incept,dar mai apoi apar frustarile (nu ai cu cine sa te plimbi,sa mergi la un chef,sa te iubesti,etc.) si... ochii care nu se vad se uita! O sa fie totdeauna cineva mai aproape care va lua locul celui plecat! Mai devreme sau mai tarziu! Parerea mea este ca, cu mici exceptii, astfel de relatii sunt pierdere de timp!

| Didi908 a răspuns:

Relatii le la distanta nu sunt tocmai f bune! Nu se tin! Adica daca iubitu/iubita ta e plecata intr-un alt oras sau alta tara. nu e ff bine pentru ca isi poate gasi alt partener al vietii si te poate minte sau folosi de tine! uite mai multe informatii: http://familie-relatii.acasa.ro/dragoste/relatiile-la-distanta-8644.html
http://www.prieteni.ro/......0-320.html

| CryssCrySta a răspuns:

Nu, pentru ca ochi nevazuti se uita.

| NoNameMe13 a răspuns:

Nu, nu tin. Cel mai mult pot tine 3-4-5 luni. Dupa timpul asta se plictisesc sa nu se vada, sau sa se vada odata la 2 luni si incep sa isi caute jumatatea, inseland sau ascunzand asta.

| ѕєñσяιтα a răspuns:

Buna.
Pot sa tina, daca exista incredere. alea alea `.
Dar daca nu se vad, vorbesc doar pe net, telefon etc... nu au incredere unul in altul si se desapart.
Nu tare exista sansa in relatiile la distanta happy

| Yannku a răspuns:

Sal! daca acea relatie o sa aiba parte si de intalniri macar o data pe saptamana, da este o seansa sa tina! cand e distanta mai mare intre parteneri atunci doru si dragostea creste, in cazul in care va intalniti cum ziceam cel putin o data pe saptamana! dar daca nu va int va fi exact invers, adica va disparea dragostea incetuc!
Peace!

| Geaninazicesasaripegeam a răspuns:

Relatii la distanta.
E cam aiurea.
Stiu si eu un caz.
O fata a plecat in Italia si a stat 2 ani.
Iar pe ei era in Romania.
Pr ei o insela mereu si chiar daca era acasa.
Dar acum, cand ea era in Italia nu l-am vazut sa o insele.
Dar ea a zis ca l-a inselat.
Nici eu nu am inteles, dar cand fata a venit din Italia era asa grasa in cat :]]
Baiatu` i-a dat papucii imediat.
Si e cam aiurea ca o relatie la distanta sa tina.
Nu cred ca tine.
este posibil ca tu sa fi in Romania si iubitul`iubita ta`tau in grecia.
El te suna mereu sa iti spuna ca ii este dor de tine si ca te iubeste dar probabil acolo este cu o alta fata.
Eu nu cred in relatiile la distanta!

| delia_6094 a răspuns:

Nu pentru ca daca vrea sau nu unul inseala sau cel putin nu se mai iubesc asa tare deci nu

Întrebări similare