Cu caracterul şi inteligenţa ta sau respectul.
Unei fete nu-i place să vadă decât un băiat care arată bine (asta nu în cazul celor care caută doar frumuseţe sau resurse materiale), ci vrea să aibă şi un interior frumos, gen să fie respectuos, atent, înţelegător, inteligent cât trebuie şi altele.
Dacă vrei să o impresionezi cu ceva frumos, îi poţi lua nişte flori, o duci la filme, îi cumperi ceva ce ştii că-i place sau lucruri din acestea.
Majoritatea fetelor acum se uită după frumuseţe şi bani, iar după le dă cu şutu dacă le-a păpat toţi banii.
Eu una, am căutat un caracter frumos şi pe deasupra mai are şi frumuseţe exterioară. Nu vreau bani si nici cadouri din partea lui, vreau doar să-l am alături mereu, să mă iubească sincer cum a făcut-o şi până acum şi să nu mă înşele.
Depinde ce fel de fata. Eu ti-as recomanda cu ceea ce esti tu, acel ceva atrage fetele de care ai nevoie.
In ziua de azi, cu banul, muschiul si BMW-ul.
In mod normal ar fi trebuit sa fie frumusetea ta interioara.
Problema e ca nu stiu cum sa intru in discutie cu ele si nu stiu ce le place la un baiat.
Pai fetele sunt ceva vast. Sunt diferite nu toate sunt la fel cum spune si o melodie. Fiecrei fete ii place un fel de baiat. Cum sa intrii in discutie? Un buna, ce faci, chestii d-astea... dupa dezvolti. Poti vorbi cu ele si pe facebook daca te exprimi asa mai liber.
Încerci să faci cunoştinţă cu ea sau cauţi prieteni comuni care să vă apropie. Bag-o în seamă pe facebook, fă rost de nr ei.
Fiecare fată are un stil preferat de abordare.
După ce reuşeşti să te împrieteneşti cu ea, fă glume, încearcă să o faci să râdă, vorbiţi despre subiecte din astea actuale, încearcă să-i arăţi că nu eşti ca ceilalţi, vorbeşte-i frumos, fii tu!
Uşor, uşor o să vă apropiaţi, o să aflaţi mai multe lucruri şi poate reuşiţi să fiţi împreună, dacă ea nu place pe altcineva.
Poti sa glumesti cu ea. Deveniti prieteni atat de buni incat la un momentdat sa va indragostiti.