| mOnAsX a întrebat:

Sall. cum as putea sa stau in maini (nu drept) cu picioarele pe la mijloc si cu capul pe jos ca si cei de la breakdance? vreun tutorial? funda!

Răspuns Câştigător
| Yuliana17 a răspuns:

Buna! Trebuie sa faci exercitii pentru maine ex: flotari, tractiuni etc.pentru ca trebuie sa ai si forta in maini pentru ati mentine echilibrul.Ca sa poti sta in maini incearca sa ti picioarele ca un J cu susul in jos.Sau stai cu picioarele sprijinite de ceva de un perete chiar cand simti ca,cazi duci mainile mai in spate, iar cand simti ca te duci prea in fata pui mainile mai in fata, asa poti invata.Sh uite sh un tutorial:http://i.imgur.com/2d8G0.png :), sper ca ti-am fost de ajutor. SUCCES! :):)

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru Yuliana17):

laughing Ce tutorial dragut!

| Yuliana17 a răspuns (pentru Sἶrenἶa):

Pune tu altul sa fie frumos nu "dragut" macar eu mi-am dat interesul sa caut... [ acum depinde si in ce sens mi-ai adresat tu mie raspunsul cu acel emoticon ]

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru Yuliana17):

N-a fost in sens rau mai.
N-am zis-o ironic!

4 răspunsuri:
| Fotache_Iulian_1993 a răspuns:

Cata porcaria nu e adev nu iti trebuie nici o flotare nici o tractiune nimic in primul rand ai nev de echilibru muschii se dezvolta in taimp daca vei face flotari/tractiuni nu vei sta niciodata si crede-ma ca stiu ce vb eu stau in maini de putin 4anisori...