| noely a întrebat:

Sall...cum pot sa-mi ondulez parul fara a deteriora firul de par...

Răspuns Câştigător
| aPerfectLive a răspuns:

Buna! Poti sa iti faci niste codite impletite dar mai mari ori puneti parul pe bigudiuri.Sau poti incerca cu un ondulator, dar numai daca este la o temperatura potrivita si stii sigur ca nu iti deterioreaza parul.Bafta!:*

7 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Cu bigudiuri.
Ondulatorul nu ţi-l recomand, deoarece îţi deteriorează în ultimul hal părul, îţi spun din experienţă. În plus, dacă nu ai un fixativ bun, nu îţi stă mult timp ondulat, însă cu bigudiurile da.

| FoarteLetargic a răspuns:

Bigudiuuuuri laughing

| Choco a răspuns:

Pai cu ondulatorul daca nu il folosesti in exces, doar o data p saptamana
sau cu bigudiuri. cu alea nu ti se intampla nimic la par. iti zic din proprie experienta... si eu si mama se puneam parul pe bigudiuri des si tot avem par sanatos si puternic happy

| speranata a răspuns:

Kand folosesti ondulatorul este bine sa te dai cu un fel de spary care sei-a dela farmacie de exemplu si sa te dai pentru a nu se arde parul. sau sa te spli cu un sampon special

| CookieMonsta a răspuns:

Bigudiuri.
Sau iti poti impleti parul dupa ce te speli pe cap / inainte de culcare ~ sa stea vreo 8/9 ore.

| laryssutzadlc a răspuns:

Bigudiurihappy sau placa ceramica de foarte buna calitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu poţi să îl îndrepţi sau să îl ondulezi fără să îţi distrugi părul.
Chiar dacă foloseşti o anumită spumă de par sau spray, tot se arde şi se degradează.
Sfatul meu este să îl ondulezi numai dacă este neapărată nevoie mai ales că este vară şi părul oricum are de suferit în acest anotimp.

Vacanţă plăcută!