M-am apucat sa fac foc de tabara in casa , pe la 6 anisori. Si ca sa nu fiu nesimtita, am daruit si vecinilor putin, ca nea, se vedeau frumos hartiile arzand pe intuneric.
Si as fi iesit basma curata daca nu dadeam foc la balconu vecinei .
Wow...Asta chiar ca ii ceva nebunesc!
Da stiu, mai ceva cand i-am facut masina lu unu taxi.
Gasisem niste var alb si m-am gandit sa o fac in patratele.
Ideea era ca eu habar nu aveam ca rabla aia se mai foloseste pentru transport. Asta era la 9 ani asa. Sa vezi atunci scandal cu amenintari, ca se duce la politie, ca drege. )
Si eu cu frica in sani la fiecare stire .
Cand aveam 10 ani ma uitam la filme care aveau bulinuta AP si nu ii ceream voie nimanui
Ooo asta e si mai si ..Bravo tie mah! ()..Astea garantat le intrece pe toate!.
Si continuarea nu o mai stii? Fostu meu iubit are un nepotel de 2-3 ani cu o imaginatie fooooarte bogata .
Fata a inceput sa planga Si ea avea cam tot un an:d Daca eram mai mare as fi facut mai multe
Ooo..Deci uh de mic ai inceput..Haa..daca erai mai mare ceai mai fi facut?.
Eiii...Ce multe vrei tu sa stii In primul rand as fi sarutat-o cu mai multa pasiune (nu ca nu as fi facut asta deja), as fi incuiat usa siiii.....mai mult nu-ti pot spune, sunt si minori aici
Aha...M-am prins deja la ce te-ai gandit ca ai fi facut cu ea...
Sunt doar fantezii Fantastic se gandeste la prostii, si nu ai vrea sa stii ce e in capul lui zi de zi.
Uite cine vorbeste
Sunt foarte inocenta. >:p
Dada...
Nici tu nu ma crezi.
Pfoai, sufar .
Nu mai suferi! Voi face un efort sa te cred pentru jumatate de secunda.Ce spui?
Imi place cum minti :X!
Ooo
Ete ca iti fac si complimente .
Multumesc,dar stiu deja ca nicio fata nu rezista in preajma mea fara sa-mi faca complimente.
Modestia tot de la mine o mostenesti .
Eu am iesit, bye'bye.
Cand aveam 5ani am aruncat o pisica de pe geam de nervi si dupa am intrebat`o : Ce AI PATIT? DAR ea: Mi`au.Eu: Marsh ca ma enervezi)) funda?
OanaG întreabă:
liveincolors întreabă: