| mihaita94 a întrebat:

Sall:d TPUhappy vreau si eu reteta, dieta, regim de slabit ca am 82 de kg si vreau sa mai dau jos vreo 10 dar unul bun insa nici sa nu fac foamea acum desi nu mar deranja! si ce parere aveti de pastilele de slabit bioslim sau de aparatul ala de masaj de telesophing care face masaj si slabesti in acelasi timp!:d dau funda oh go on cel mai bun raspuns!
hee heebatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Oanny a răspuns:

Hello! Mai eu nu iti recomand diete...pentru ca toate au efectul yoyo. Elimina chipsurile, mancarea de la fast-food, sucurile din alimentatie(cred ca o data la cateva luni... poti manca). Mananca mezeluri cat mai rar si incearca sa eviti margarina.Nu elimina painea! Doar incearca sa mananci cat mai putin.Redu si din portiile din farfurie si incearca sa nu amesteci alimentele.Incearca sa tii evidenta la cate calorii mananci pe zi, nu ai voie sa depasesti 2000 de calorii/zi.Incearca sa bei cat mai multa apa, cel putin 2 l pe zi.
Cam asta am avut de spus despre alimentatie.
Acum...incearca sa alergi cand ai timp liber, macar 10 minute.Sau plimbate cate 30 de minute.In casa incearca sa faci genoflexiuni, abdomene, mersul piticului de asemenea este bun.Pe net gasesti foarte multe exercitii de ex: http://www.youtube.com/watch?v=zHt_aZYH0Jk&feature=related
Si asta doar pentru abdomene, fale si pe celelalte pentru coapse, brate, talie, fesieri. Nu ai voie sa mananci nimic timp de 2 ore dupa ce ai facut exercitii, ai voie sa bei apa plata.
Despre acel aparat din ce am citit eu pe forum nu e asa bun.Adik te ajuta sa elimini celulita.
Pastilele de slabit am sa-ti zic cateva care le-a folosit o prietena de-a mea si au dat roade:ecofit, ceai antiadipos de la plafar, alli.Credema ca vor da roade, dar acum depinde si de organism.Si ai grija cu somnul! Sa nu te culci dupa ora 12 si nu ai voie sa dormi decat pana la 8 dimineata.Ai grija si la fazele lunii, atunci cand e luna plina toata mancarea se depune pe tine.Nu stiu ce sa iti mai spun dar totusi evita dietele! Pop si succes:*! Si cel mai important lucru, sa ai vointa si sa ai o gandire pozitiva. Din moment ce faci ceea ce ti-am zis mai sus dar ai o gandire negativa(de ex:nu stiu dc fac asta ca sigur nu slabesc, sau dupa o saptamana-2 daca nu vezi rezultate sa fii dezamagit). Si sa nu te astepti sa dai tot jos intr-o luna.Ai rabdare! Si gandeste-te ca mai bine te chinui acum juma de an cu exercitii si toate astea, decat sa te chinui toata viata!

4 răspunsuri:
| εʟεпα a răspuns:

Hei, sall! Am eu o reteta care functioneaza! happy

Slabeste 8-10 kg intr-o saptamana!

Nu manca:
1. Fara paine si paste
2. Fara carne
3. Fara dulciuri
4. Fara lactate
5. Fara prajeli.

Ce mancam:
1. Legume. Eu preferam salata si varza taiata marunt. Sunt pline de vitamine si pot fi mancate des. Combinatiile cu rosii, ardei, castraveti erau bune, dar prea satioase (parerea mea).

2. Orez. Fie fiert si in combinatie cu salatele, fie fiert si prajit putin in ulei de masline.

3.Cartofi. In mare era vorba de cartofi fierti, dar si cartofii la cuptor sunt buni (dureaza insa putin prea mult).

4.Fructe. Poate cele mai importante. Nu trecea o masa fara sa mananc un greph, o banana sau doua mere. Din cate stiu sunt cele mai bune la digestie. Cred ca orice fruct e bun, dar nu garantez.

5. Iaurt. Exista iaurturi dietetice. Au un gust oribil, dar creaza diversitate si te ajuta la moral.

Cel mai important este sa faci SPORT.si dupa ce ai slabit happy sa faci in continuare SPORT! Bafta. Funda?

| Stefana98115 a răspuns:

Salut mihaita eu sincera nut ti-as recomanda pastile de slabit ci doar sa faci foarte multa miscare si sa mananci sanatos si vei vedea ca in cateva zile vei fi ca nou big grin

| dana17 a răspuns:

Eu te pot ajuta cu masaj.vino sa incerci

| dana17 a răspuns:

Te pot ajuta cu masaj