Buna...pai dorinta mea ar fi sa trec cu bine de tezele si examenele de sfarsit de aVIII-a...dar tu ce iti doresti?
Sa moara scoala!
Nu acum serios... as vreas a spun ca sa ma placa baiatul pe care il iubesc eu dar nu vreau sa ma placa dintr-o dorinta
deci... sa moara scoala!
I-as cere sa-mi indeplineasca alte 3 dorinte
probabil i-as cere sa fiu fericit pe viata sau sa traiesc vesnic pe o alta planeta alaturi de prieteni
Cum a zis razvanbfmv, i-as cere sa-mi indeplineasca alte 3 dorinte, care ar avea in principal sanatatea mea si a familiei mele, inclusiv a iubitului meu(prima dorinta), sa am un viitor asigurat, niste bani din care sa ma pot intretine, sau o casa, orice m-ar putea ajuta sa-mi traiesc mai bine viata( dorinta 2), si in final, sa trec cu bine de liceu, BAC, teste, ce cuprinde scoala(dorinta 3). Tu ce dorinta ai vrea?
Sa ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna ...e de pe net si nu ne-am vazut niciodata, imi doresc enorm sa ne vedem dar e prea mare distanta de si odata si odata " dorinta " asta o sa se implineasca nu ma dau batuta ... Tu?
Pai mias pune dorinta sa mai pot sa-mi pun inca 9999999 dorinte! si prima ar fi sa stiu tot cei de stiut (sa nu mai trebeasca sa fac scoala) iar a doua ar fi ca fata de care imi place..sa im faca o laba si dupa aia sa mi-a suga