Buna Andreea
Ai optoiunea de adaugare prieteni dezactivata, de oarece ai adaugat multe persoane fara acordul lor, iar acestea te-au raportat.
Rabdare o luna sua fa alt cont, si nu mai adauga daca nu stii persoana, risti s-o patesti iar.
Bafta
Ne pare rău, nu putem trimite cererea dvs.deoarece trimiterea cererilor de străini este considerat spam, cereri de prietenul tau, au fost blocate pentru 30 de zile. Vă rugăm să vizitaţi centrul de ajutor pentru a afla mai multe sau să ne anunţaţi dacă credeţi că am făcut o greşeală. Pai acel cineva este spam considerat de Facebook si de aceea, spam nu sunt sigur ce inseamna dar ceva de publicitate , cred dar nu sunt sigur.
Because sending requests... inseamna: Deoarece trimiterea cererilor de străini este considerat spam, cereri de prietenul tau, au fost blocate pentru 30 de zile. Vă rugăm să vizitaţi centrul de ajutor pentru a afla mai multe sau să ne anunţaţi dacă credeţi că am făcut o greşeală. Deci dupa cum vezi ai trimis prea multe solicitari intr-o zi si nu mai poti trimite timp de 30 de zile! Funda?
Spune ca o luna de zile a fost blocat profilul tau sau ceva de genu asteapta 1 luna de zile iar daca nu merge fa-ti alt cont.Nu cred ca mai este alta solutie.:*