Dar nici nu trebuie sa faci vreo diferentiere intre prietenii tai (noi sau mai vechi) - nici nu am zis asta -, ci doar sa adopti un stil mai temperat cu baietii pe care ii introduci in categoria de amici, intrucat nu ai de unde sa stii cum te privesc acestia, scopul lor putand fi acela de a te indragi si dorind sa fie cu tine(cu toate ca tu nu ai niciun interes cu ei in aceasta directie), riscand sa ajungi in astfel de situatii.
Totodata sa stii ca nu poti multumi pe toata lumea, oricat de mult ai incerca (asa este realitatea din pacate ).
Incearca sa nu-l mai bagi in seama tp de ceva vreme si poate asa o sa inteleaga ca nu vrei nimic cu el.
Pur si simplu raspudei la intrebari intr-un asa mod ca sa inteleaga, spre exemplu la "Si daca te'as saruta acum ce mi'ai face?"-nu tias permite, tu dor stii ca eu nu vreau sa avem nimic, staruite in tot raspunsu sa mentionezi ca nu doresti sa ai nimic cu el
Mmmm da, acum sincer pentru baiat imi cam pare rau, caci nimic nu este mai dureros ca o persoana pe care o doresti sa te respinga. Cat pentru tine, cel mai elegant lucru pe care ai putea sa-l faci este sa porti o discutie foarte serioasa(si cand zic serioasa sa fie chiar serioasa ), in care sa-i explici situatia din punctul tau de vedere, si trebuie sa inteleaga (o sa-i fie greu ca nah, asta e viata pana la urma, e greu sa accepti raspunsuri pe care nu le indragesti), insa ti-as recomanda si tie un comportament mai prudent in preajma baietilor pe care ii doresti ca si amici, deoarece oamenii interpreteaza in mod diferit fiecare gest pe care il faci. Iti urez succes.
Razvan eu sincer ma port la fel cu toti prietenii... Adica nu ma comport diferit cu prietenii noi, sau asa ceva.
Si in privinta respingerii, stiu ca va durea insa vreau sa doara cat mai putin.