Da`i o floare dupa ore si spune`i ce simti pentru ea incercand sa pari cat mai barbat.Nu putine sunt cazurile de acest gen, in care ea chiar a cedat ispitei, desi acum sunt la puscarie majoritatea.
Mie nu mi-a plăcut niciodată de vreun profesor(da,am spus-o, îmi pare rău), dar pot zice că este doar o atracție, nu e iubire adevărată. Este normal ca la vârsta asta să te îndrăgostești de o fată sau în cazul tău de o femeie frumoasă, dar nu confunda îndrăgostitul cu iubirea.Sunt 2 lucruri diferite.Ca să ajungi să iubeşti un om, trebuie să ajungi să îl cunoşti cu adevărat, să aveți lucruri în comun..Nu îți face griji că va trece cu timpul "obsesia" asta pentru ea şi poate cine ştie îți vei găsi cât de curând o fată de vârsta ta.Da, se spune că dragostea nu are vârstă, dar eu sunt de părere că diferențele prea mari dintre parteneri nu sunt bune.
Cum spuneau si altii, foarte rar se intampla ceva de aici, in special cand tu esti minor. E adevarat ca iubirea vine, dar la fel e ca si pleaca, deci poti astepta. Uau, e foarte tare sa te indragostesti de profesori, eu mi-as dori, adica scoala ti se pare mult mai interesanta si mai ales daca inainte nu iti placea romana, acum abia astepti, inveti de placere, tii minte tot ce spune la ora(sau nu tii nimic fiindca esti atent la ea). E chiar tare. Oricum, din moment ce nu e probabil sa se intample ceva serios, ar trebui totusi sa te faci remarcat pe langa ea, sa vada ca o simpatizezi, sa inveti bine, etc. si te va simpatiza si ea daca nu cumva deja face asta. E putin probabil ca peste trei ani sa iti placa tot de ea, si daca e asa...atunci vei fi deja mai mare si diferenta dintre voi va parea mai mica.