anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall, deeci.este vb despre o fata care o plac (ne cunoastem de ceva vreme si in ultimul timp am stat cam mereu impreuna, si ne-am simtit f bine unu langa celalat...) acum cateva zile i-am spus ca o plac si mi-a zis ca si ea ma place.si dup n-am mai vb ca o trebuit sa plece cu ai ei nu stiu undestraight face, si a 2-a zi am fost sa o chem afara, a vb ff frumos cu mine si din astea si a zis ca vine mai tarziu ca mai sta putin cu ai ei ca la 6 pleaca[ ea fiind la bunici acum, parintii ei plecand nu ealaughing ]. am asteptato afara pana pe la 8 pana la urma a venit, si am vb da putin, si se purta cam ciudat nici nu prea m-a baga in seama, shii de ceva zile parca se fereste de mine, nu prea vb daca ma pun langa ea sa vb isi gaseste alta ocupatie pleaca sau din astea straight face deci chiar nu stiu. tin ff mlt la ea, ceva sfaturi plshappy? [ si sry nu am formulat prea bine intreabarile da la ce stare am acum...]

Răspuns Câştigător
| miranda a răspuns:

Buna!
Daca mai continua in felul asta, incepe tu discutia. Spune-i ca o placi si ca tii foarte mult la ea. Spune-i ca ti-ar placea sa fiti impreuna. Vezi ce spune apoi si chiar cand o sa pleci, incearca s-o saruti, chiar daca va fi unul furat. Va fi foarte romantic.
Pa :*

2 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Cred ca face asta ca sa ii arati cat tii la ea,cred, eu sincer, asta as face sa fiu sigura ca ii pasa de mine.Intreab-o ce arethinking

| DarkStarGW a răspuns:

Pai ia-o de mana zii ce simti si apoi sarut-o PS:incearca asta intr-un loc mai ferit