| Teo65s a întrebat:

Sall din nou TPU... Cum pot scapa si eu de vartejurile din par :-s le urasc crying De obicei ma tudeam cu breton dar acum am zis hai sa incerc ceva nou straight face m-am tuns foarte scurt si fara breton si a iesit o mare tampenie de frizura Shit... Acum astept sa imi creasca inapoi si o sa incerc ceva mai emo cred pentru ca altfel nu cred ca mi-ar sta bine e o idee buna?big grin

Răspuns Câştigător
| SkyCracker a răspuns:

Nu si tu...Eu am vreo 3 vartejuri in par, dintre care unul e fix langa frunte. Cand am parul mai scurt am jumate din breton in jos si jumate ca un evantai. De-aia imi las eu parul mai mare. Stiu cum te simti. Arata oribil. Din cate stiu nu poti scapa de ele. E din nastere. Le ascunzi doar cu par mai mare. Asa sta drept. Si imi place decizia ta cu parul in stil emo. Love it!

4 răspunsuri:
| L7L a răspuns:

laughing))))))))))) 1.nai cum scapa de vartejuri
2. Daca crezi ca emo te reprezinta incearca.

| Mist a răspuns:

Si ue am 1 vartej big grin nu cred ca poti scapa de ele...cand nu te poti lupta cu ceva, te adaptezi big grin
Bafta happy

| lally_9496 a răspuns:

Bunasadde vratej nu poti scapa asa usor. da ceva emo ar merge dar ceva mai ciufulit ca atn chiar nu se va observa nimica, si parul lung e o varianta...bafta:*

| 123Julia a răspuns:

Fa te emo mai bine. imi place. Love it!