| fantasy01 a întrebat:

Sall Dupa Cum ati vazut pe facebook
tot circula msj de genul acesta
"Este frumos să ai 20 - 40 - 80 - 160 - 320 - 568 de prieteni pe facebook, dar când ai nevoie de cineva, câţi vor fi acolo?

Dacă tu chiar eşti acolo lânga mine, atunci dă LIKE! Copiază asta pe peretele tău şi vei vedea câţi prieteni adevaraţi vor fi acolo pentru tine. ♥"
Imi mai dati si mie tot din astea, de genul asta? Dau Funda si VOturi la Toate

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy uite cateva exemple:
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̮̮̃̃•̃̃)
/█\ ♥/█\
Te iubeeeeeeeeeeesc ♥ love strucklove struck
Posteaza-l pe pagina a 10 persoane la care tu tii pe FaceBook

‎3 ani :Te iubesc mama! 10 ani:Mama Da! 16 ani: Oh, Doamne ce vrea mama
din nou? 18 ani: Vreau sa plec de acasa! 25 de ani:Mama a avut dreptate! 30 de ani:Vreau inapoi la tine! 50 de ani:Mama a plecat! 70 de ani: Aş da totul pentru a o vedea pe mama (sănătoasa şi în viaţă).Ai doar o mamă, dacă o iubesti, posteaza acest mesaj atunci pe profilul tau.

Un sfat : Ai grija de tine! O rugaminte : Nu te schimba! O dorinta : Nu ma uita! O minciuna : Nu te iubesc! Un adevar : Mi-e dor de tine![Publica acest mesaj pe peretele a 10 persoane pe care le iubesti! Sper ca sunt una dintre ele.puppy dog eyes
♥♥♥♥

E mai bine sa pierzi timpul cu prietenii.decat sa-ti pierzi prietenii cu timpul.de aceea eu imi pierd timpul cu tine.pentru ca nu vreau sa te pierd cu timpul. Pune asta pe peretele a 10 prieteni, daca primesti 10 inapoi inseamna ca esti un prieten foarte bun

Bafta!:*