| Ceacareteiubeste a întrebat:

Sallhappy e ziua celei mai bune prietene ale melehappy avetii vreo idee ce asi putea sa ii iau cadou?:-s Plzzcrying dau fundahappy si la restul voturihappy

P. S: face 14 aniwinking

4 răspunsuri:
| Kira9747 a răspuns:

Depinde de ea, ii poti lua o bratar si sa iti iei si tu una la fel, sau un lantisor, o cana, o perna, un tricou sau orice altceva personalizat, o fotografie cu tine si ea intr-o rama, un ursulet de plus, o poseta, un parfum, cercei, daca ii place sa se macheze o trusa sau orice ii mai place ei. P.S. : pe langa cadou poti sa adaugi si o ciocolatawinking

| Guster a răspuns:

Http://www.breslo.ro/Shop/guster
sau incearca ceva bijuterii.

| madalina1995 a răspuns:

Ideea mea ar fi sa ii cumperi un jurnal roz sau daca nu sa ii faci ceva manual. de exemplu eu am cumparat un jurnal si am scos poze cu noi doua, apoi le-am lipit dar nu pe fiecare pagina. sau daca nu, intr-o punga de cadou sa ii cumperi cercei, o bratarica, ceva dulce si un bibelou mic si dragut(nu ca acelea de pe vremea bunicilor nostri)

| DeeDee_3354 a răspuns:

Pai prima data daca ii plac dulciurile cumpara-i o ciocolata Milka in forma de inima. Ii mai poti cumpara o esarfa, un tricou, o pereche de blugi, sau o bratara. Funda?