| bianca_9810 a întrebat:

Sall:*, este adevarat ca vin Tokio Hotel in Romania? si daca da cand? plz.

Răspuns Câştigător
| curiozitatea a răspuns:

sad Din pacate nu vin.se zice ca un concert e atat de scump. unul de a lor.si nu o sa vina, ideea e ca asa se lanseaza toate zvonurile.prin reviste tampite. Justin bieber a declarat ca vrea sa imbratiseze un copilas orfan de la noi din Romanialaughingsi astea doar ca sa ne impresioneze pe noi romanii, fiind ca suntem singurul popor care il detesta, si romanii fac grupuri anti justin bieber si e totusi.si justin a zis ca vrea sa imbratiseze un copil dar nu a zis ca vine aici. poate ii trimite copilul la el...sau cine stie era doar o dorinta. El nu vine.si nici TH.suntem romania...aici nimic nu e posibil.nici sa gasesti paine in piata dupa ora 11winking depinde unde stay.
Funda?

4 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Momentan nu se zvoneste nimic despre venirea lor in Romania.
Cand vor avea de gand sa vina, o sa stim si noi de la televizor sau de pe internet.
Nu-ti face griji.
La urma urmei, tot se afla.

Toate cele bune!happy

| Cereala a răspuns:

Hey, cred ca toti au avut dreptate sau mai svonit asa ceva prin 2009 parca si eu cred ca nu vor veni pentru ca 1 tara nu are bani 2 nu sunt seriosi cei din Romania cred ca deja au uitat de tara noastra laughing.

| Kitty_7752 a răspuns:

La ce ``faima`` are tara asta de ***
NU!
straight face

| Mikezilla a răspuns:

A fost adevarat, da de unde?laughing normal ca nu se coboara aia la tara noastra, deci nu

Întrebări similare