| AngelTears a întrebat:

Sall. Eu am 18 ani iar iubita mea are 15. Credeti ca ar fi bine sa continuam avand in vedere diferenta de varsta? Ea este o fata ff sensibila si draguta.

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Eu gasesc diferenta de ani, dintre voi, cea mai nimerita pentru un cuplu/ ea adolescenta tu deja major/. Prezinti o garantie in fata ei, esti, sper, mai "copt" la minte decat alti "puţani". Continua relatia si ai grija si de fata, nu te arunca asupra ei precum uliul asupra pradei, ai inteles ce vreau sa zic, nu?!

10 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Daca si ea vrea sa continuati relatia, continuati`o pentru ca nu e nimic de pierdut. Ar trebui sa o lasi sa se ocupe de scoala un timp si prin vacante faceti`va mai mult de cap.

| alexa007 a răspuns:

Daca voi va intelegeti bine nu conteaza varsta, stii cum e vorba aia:"dragostea nu are varsta".
Eu va doresc multi ani impreuna si iubiti-va mult.

| Razvan a răspuns:

Diferenta de varsta nu ar trebuie sa fie o problema daca nu e absurda(gen el 77, ea 21). Esti un norocos ca stai cu o asemene fata asa ca ai grija de ea si nu te lua dupa gura lumiiwinking

| Sapphire a răspuns:

Important e sa ai intentii serioase cu ea, sa nu o batjocoresti, sa nu te folosesti de ea pentru nevoile tale. Stii la ce ma refer.
Daca o iubesti cu adevarat, nu ar merita sa renunti doar pentru ca sunt 3 ani diferenta intre voi. Iubirea nu are varsta!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este o diferenta rezonabila si o floare rara, asa ca nu vad de ce sa nu continuati, daca si ea are o parere buna despre tine. Numai bine!

| AshEldo a răspuns:

De ce nu? atat timp cat tineti unul la altul ce conteaza diferenta de 3 ani, sau probabil te gandesti ca atunci cand vei intra la facultate nu veti mai fi la fel de apropiati, daca va iubiti puteti trece si peste astahappyCu siguranta ai nevoie de mai multa incredere in fortele propri, pentru ca atunci cand vrei ceva nimic n-ar trebui sa te opreasca sa-l obti(asta nu se aplica daca ai de gand sa jefuiesti o banca laughing)Gandeste-te daca merita acest mic "sacrificiu", si apoi tu alegi ce e de facut.Sa iei o decizie inteleaptahappy

| AngelTears explică:

Wow la ce raspunsuri mi-ati dat mi-e greu sa dau fundatongue

| Ionutzz97 a răspuns:

Pai daca va intelegeti bine si va iubiti nu conteaza diferenta de varsta sti cum se spune 'dragostea nu are varsta'. Baftabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nici o problema avand in vedere ca e la moda diferenta mare de varsta.eu am avut un iubit cu 6 ani mai mare si totul a fost super, am avut o dragoste superba care din pacate sa spulberat din cauza gurilor rele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca ar trebui sa continui. diferenta e ok.bafta!