Salut! Eu, personal, nu cred ca ar trebuie sa vorbesti cu necunoscuti ci doar cu persoane cunoscute, apropiate.Dar daca tot vrei sa vorbesti cu cineva pe care nu ai mai intalnit pana acum, poti sa pui intrebari cu care ar putea sa raspunda sincer, nu prin care ar putea sa nu spuna adevarul.Mai departe de descurci, bafta!
Buna! ...eu zic sa o intrebi prima data ce face..si apoi cun o cheama,cati ani are,de unde este, ce clasa este, daca ii place scoala, sau ce hobbyuri are, materia ei preferata, daca are fratii\surorii,.
FUNDA?
Buna! Poti in primul rand sa o intrebi de unde e sau de unde iti stie adresa de mail, cati ani are, ce-i place. Poti sa o intrebi orice, dar tine cont ca e o necunoscuta si nu sti de fapt ce fel de persoana e. Poate sa te minta in legatura cu raspunsurile intrebarilor tale. Sfatul meu: nu comunica cu straini. Bafta!
Pai daca nu o cunost primul lucru o saluti si ii spui ca vrei sa o cunosti si va puneti intrebarisi raspundeti reciproc o intrebi : Cum o cheama?, Cati ani are?, De unde e?, Ce clasa e sau ce scoala a terminat, Care e mancarea ei preferata?, in ce alta tara straina ar vrea sa mearga?, Ce jocuri ii plac?, Ce face in timpul liber?, Daca are animale sau ii plac animalele, Care e programul ei preferat de la tv?, Emisiunea preferata?, Culoarea preferata ....etc sunt multe intrebari dar daca e o fata mai timida si nu vrea sa iti spuna incearca sa nu o enervezi si sa ii spui ca nu vrei sa o superi si doar sa o cunosti. Bafta! funda?
De unde e?
Cati ani are?
Frati/surori
La ce profil e ( asta daca e la liceu ) sau la ce facultate e sau cu ce se ocupa?
Culoare favorita.
Poze.
Facebook /hi5 etc.
De unde e?
Cati ani are?
Frati/surori
La ce profil e ( asta daca e la liceu ) sau la ce facultate e sau cu ce se ocupa?
Culoare favorita
Poze
Facebook /hi5 etc