| NoNameSiPunct a întrebat:

Sall, everyone!:* Am o intrebare tot despre baieti.happyDeci, in clasa la mine este un baiat pe care il plac ffff mult. El are aceeasi varta ca mine sh acum ceva timp am fost intr-o tabara de 3 zile. Asa si atunci i-am spus unei prietene ca il plac iar ea i-a spus lui el a zis ca stia de mult da nu i-am dat nimic de inteles ei bine in tabara prietenele mele au tot incercat sa ma lase singura cu el in camera dar.in zadarcrying mai spre sfarsit mi-am pierdut ceva sh el m-a ajutat ca caut acel lucru a fost singuru care s-a implicat atat de mult. a stat pana la 3 dimineata sa caute cu mine acel lucru. apoi in autocar jucam fantanita si l-am pupat pe gura da. apoi o prietene s-a pus cu el sh.si-au dat limbi.crying ce as fi vrut sa fiu eu in locul ei. da stiu ca el nu voia sa fie cu ea. a si fac meditatie cu el va roooooooooooooooooooooog ajutoooooooooooooooooor vreau sa fiu cu el atat de mult il IUBESC un sfat va roh raspunsul care da roade fundahappy si la restul vottttttttt(sper ca nu v-am plictisit) aaaa si am 12 ani

1 răspuns:
| NoNameSiPunct explică:

Va rooooohhhhhhhhhhhhhhhh