| Mikutza98 a întrebat:

Sall, fetelor, ajutor..Nu stiu ce sa fac. Mama insista sa merg la ginicolog pentru ca am 14 ani si am ciclu.Dar eu nu vreau sa ma duc. Sunt foarte rusinoasa. Sunt inca virgina, si stiu ca o sa imi puna niste intrebari si o sa ma urce pe o masa speciala Voi ce ati face in locul meu? Ati fost vreodata la ginicolog? Trebue sa ma epilez pe "pasarica"? Si azi mi-a venit ciclu, asta inseamna ca trebuie sa ma duc intr-o zi cind nu o sa am ciclu? ajutati-ma dau funda.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Trebuie sa te eplilezi si sa astepti sa iti treaca ciclu apoi poti sa-i faci pe plac mamei tale si sa mergi la ginecolog

| Duucu a răspuns:

Ai grija, poate sa sara pe tine si sa te dezvirgineze.Sa nu ai incredere in astfel de medici.

| Carmen100 a răspuns:

Sall! Nu trebuie sa iti fie frica. Ascult-o pe mama ta pentru ca ea iti vrea doar binele.

| allison20 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine, ginecologul n-o sa rada de tine, el/ea iti vrea numai binele. Nu trebuie sa te epilezi, crede-ma, ginecologul a vazut multe "pasarici" cum ai zis tu, nu va zice nimic despre aspectul ei. Trebuie sa te duci atunci cand nu esti la ciclu. Sa nu-ti fie frica. Nu va fi asa de rau cum crezi tu ca va fi.

| DuDItzu98 a răspuns:

Eu am fost la ginecolog si nu trebuie sa-ti fie rusine. nu e obligatoriu sa te epilezi, asta tine de cum consideri tu.

| PisicutzaCuTupeu a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie teama. Si eu la inceput am avut niste fiori. Dar mi-au trecut. Doctorul te va lauda ca ai avut curajul sa mergi la ginecolog. Ceea ce nu multi il au. Doctorul vorbeste politicos si incearca sa glumeasca cu tine astfel incat sa uiti de frica. :* Deci stai linistita totul va fi bine.
Te va pune pe acea masa daca ai probleme grave, in rest doar o sa-ti puna un aparat la burtica si iti va face ecografie abdominala.
Tu normal ar trebui in caz de orice.
Multa bafta! :*

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns (pentru PisicutzaCuTupeu):

De ce iti pune aparatul ala la burta, si ce-i aia ecografie abdominala si din nou de ce o face si pe aia?

| PisicutzaCuTupeu a răspuns (pentru Trandafiiiiiiiiiiiraș):

Ecografia abdominala e cand doctorul iti verifica prin intermediul acelui aparat rinichii, fierea, splina organele din abdomen.
Inainte te unge cu un gel. Si cu aparatul acela vede in interior ce ai.