Deci, ce am facut eu ca sa scap de cosuri, pai, i-aty o crema exfolianta, pe care s-o folosesti din 2 in 2 zile(eu am luat Clean depper, de la Nivea). In fiecare dimineata date cu Xerialine Fluide, iar seara cu Xerial 10 Lait Corporel ( recunosc sunt cam scumpe cel pootin p mine m-au ajuns 150-180 RON amandoua), iar in partea in care ai cosuri mai multe date cu Baneocin, dar numa pe cosuri, iar asta seara(Baneocinul costa cam 3 ron, asta e ff ieftin Ity zic, daca urmezi tratamentul asta o luna, vei vedea intr-adevar o imbunatatire legata cu pielea ta. (tratamentul asta nu l-am inventata, am mers la un dermatolog si el a recomandat asta til recomand si tie, e ff bine iar pe mine chiar m-a ajutata sa scap definitiv d cosuri. daca ty-as zice ca acum am maxim 2 cosuri p fata nu m-ai crede Orikum a mia intrebat cineva tot despre chestia asta si tie iti dau acelasi rasouns ca asta e cel mai boon, crede-ma. oricum Succes
Si eu acum doi ani sufeream de problema acneei. Aveam pe toata fata. Am citit undeva ca de la ciocolata se fac cosurile. O luna m-am abtinut de la ciocolata(nici macar o firmitura) si n-am mai avut nici macar un cos pe fata! Asa ca, ia incearca tu o luna sa nu mai pui DE LOC gura pe ciocolata si ai sa vezi ca nu mai ai nici un cos pe fata.
Pai`. eu mi.am luat niste produse din sephora care sunt fte bune`. adica mie una mi.au trecut... sunt de la clinique ( gen sapun lichid, demachiant si crema). Le gasesti in sephora`, sunt in jur de 250-300 lei.:d
anonim_4396 întreabă:
SexyChick întreabă: