". DAca pamantul s-a format acum 2, 5 miliarde de ani este logic ca nu sa facut pentru atati oameni. DAca calculam greutatea pe care oamenii o au dor in Europa depajeste 3 miliarde de kg"
Greutatea tuturor furnicilor este deja mai mare decat greutatea tuturor oamenilor
Parfum nu e chiar asa ca nu exista la fel de multe furnici ca oamneii. Si o furnica cantaresete 1 mg. . Desui exista mult mai multe animale ( specii) din fiecare sa zicem ca au mai ramas 2-3 foarte rare Desi foarte multe au disparut sau sunt pe cale de disparitie. Daca calculma greutatea si a oamenilor, animalelor, lucrurilor, ( tot ce are nevoie omul ) de pe un continet cred ca depasteste 10 miliarde de kg!
Andra...intr-un musuroi pot sa fie atatea furnici cati oameni sunt intr-un oras mediu, si sunt destule.noi calculcam greutate oamenilor si alte alea. dar uneltele p care le avem si alte porcarii.cladirile.sunt utilaje de 100 de tone si mai mult.nu cred ca greutatea oamenilor este principala problema.in legatura cu gaura neagra. odata ce ea va depasi greutatea pamantului il va atrage.densitatea ei e mult mai mare decat a pamantului, se estimeaza ca o gaura neagra cat un glob ar putea atrage pamantu, daca ai cauta atent, astea nu sunt singurele probleme, padurea amazoniana este taiata.nivelu de Co2 creste. efectul de sera este favorabil pamantului, dar pana la o limita, daca nu ar fi dioxidu de carbon nu ar exista viata pe pamant, si peste 10 ani o sa mai existe pamantul, daca ar fi existat gaura neagra, am fi stiut cu totii, ar fi haos.La acel experiment, la geneva, s'au strans cei mai buni fizicieni din lume.nu s-a intamplat nik.am fi simtit pana acum, daca te uiti un pic pe discovery, ei isi fac planuri pentru viitor si nu le fac degeaba.singura problema s-ar putea sa fie in 2012.in acea furtuna solara, daca e asa puternica cum sa prevazut, putem scapa fara probleme. o varianta. a 2 varianta toate aparaturile aprinse in acel moment. vor face scurt, sau. orice fiinta mai mare de 25 de Cm va deceda. sper ca am ajutat