| florin_5742 a întrebat:

Sall.imi place de o fata de la mine din clasa dar nu stiu daca are prieten, voi ce ziceti sa ii spun ca imi place de ea sau sa aflu daca are prieten?

Răspuns Câştigător
| mioara a răspuns:

Invito la o cafea daca te refuza are prieten.

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Afla intai daca are prieten si apoi daca ea nu are treci la agatatwinkingInvit-o undeva, vb cu ea... Te descurci uwinking
Succes!big grin

| kitty_8919 a răspuns:

Afla daca are prieten si daca nu are treci la treaba

| Daiana_1737 a răspuns:

Afla totul despre ea... apoi vei decide daca ii vei spune sau nu...

| alle529 a răspuns:

Cheam`o afara sau in oras, apoi intreab`o cum sta cu dragostea alea alea.stii tu...sau daca ai id ei vezi daca are la status "te iubesc" sau ceva de genu` si la avatar poza cu un baiat.in fine.iti dai tu seama daca are prieten ca o vezi cu el. Daca nu are spune`i ca`ti place de ea.cine stii poate si ei ii place de tinehappy

| ina129 a răspuns:

Afla mai intai daca are prieten.pentru k daca ii spui ca o placi risti sa fi ranit... Iar daca afli ca nu are .cucereste-o si poate ai o reltie cu ea si dupa un timp spune-i ca o placi mult nu acum pentru ca multe fete profita de asta si te ranesc straight face

| deyu001 a răspuns:

Parerea mea este sa afli intai daca are prieten. Daca nu are spor la cucerit.happy

| johncena a răspuns:

Intreab-o si daca nu are invit-o undeva sa faceti ceva daca are prieten asta e mai sunt si alte fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te tunzi prima data...ca arati ca dracu'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba prietenele ei sa vezi ce iti zic si apoi zii ce simti, invit-o la un such

| loredana_4626 a răspuns:

Da afli daca are prietenewinking