.Imi aduc aminte cat de mult ma iubea...Cum prietenilor le zicea:"fratelo, nu pot trai fara ea"! dar acum totu' s`a terminat!
Plangi? dc? Te distrugi singura? Dc? Fi tare chiar daca el nu e langa tine!
Cateodata printre ploi gandu' tot la el.ti ajunge. Vrei sa stii daca e fericit sau daca plange
. Stiu! uneori e prea tarziu.sa lupt de una singura nu stiu.Esti atat de departe.un final fericit din povesti neterminate
Poate m`am schimbat sau poate doar m`am saturat
Da-mi tigara ca sa trag patru vise iar apoi. Da-mi un colt de rai ca sa uit de noi doi
De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata, de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine.
Nu vad icoana, cand toti sunt in goana dupa parfumu fin de marijuana
Cu-i *** âi pasa? Confundam iubirea cu vene taiate in chiuvete.
Eh. na! Pot si cu si fara tine! b-)
O sa fiu tare, o sa trec peste. Tu deja o simpla poveste. El un basm
Trebuie sa te scot din mintea mea!
Ti.a promis stiu! Te.a mintit.stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!
Ai simtit vreodata cum e sa cazi in gol? Pe drumul care l`am parcurs mi s`a parut usor.
Un zambet fals m-a facut sa cred in tine! Un zambet fals m-a facut tin la tine! Un zambet fals m-a facut sa uit de toate!
Mai meritã trãit, m'ai meritã iubit?!
♥Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, daca sunt fericita nu conteaza!♥
Ma schimb de la o zi la alta m-am saturat Parca totul s-a schimbat de cand tu ai plecat.
De cate ori visez De atatea ori ma resemnez Ca viata e uneori cosmar Si in vise ma refugiez De cate ori te vad Innebunesc si nefiresc Ma arunc in bratele Celui pe care nu-l iubesc.
am trecut prin viata ta, uita`ma de vei putea!
SI daca sunt trista ce? De ce *** mea sa arat? Sti ce? Fara mine o sa.ti mearga prost!
Au fost zile si nopti.Au fost tigari si sticle.Au fost poze si lacrimi si diverse tentative...
Vreau să mă iubeşti pentru o secunda!
Si pentru toate vorbele pe care inca nu le-am spus. Doar un moment sa vezi prin ochii mei ar fi de-ajuns.
Fiecare lacrima are povestea ei.
Un singur loc.O mie de amintiri!
Nici macar gandu` ca as putea fi ca inainte nu ma incalzeste si tot nu am cuvinte.Adevarul se zbate intr'o lume care minte!
Ai mintit prea mult, cine crezi c`o sa te mai creada? Degeaba esti frumos, daca ea nu vrea sa te mai!
! Poate ea te va iubii mai mult decat mine! Poate ea e mai buna ca min!
deea2sabau întreabă:
misauratcuviata întreabă: