ma scuzati de deranj... ati primit un mesaj cu un pupic d noapte buna... dupa trecere va rugam sa adormiti si sa visati expeditorul:*
a fost o data,
un mos si o baba,
mosu a spus,
eu mor!
iar baba a spus,
iti dau ignorre!
Cine te iubeste / te place/ te adora iti va da buzz Da si uh mass-ul mai departe sa vezi cate buzz-uri primesti SCZ pentru mass
eu+tu=iubire[♥]daca nu-l trimiti mai deprte nu vei fi iubit niciodata...si cine te place iti va buzz! ia sa vad cine ma place sorry de mass
provoc pune-mi o intrebare pe care niciodata nu ai avut curajul sa mi-o pui. dal si u mai departe si vezi ce intrebari primesti
Am sanse la tine? 1)Da 2)Nu 3)Poate 4)Te iubesc [m]
"Ce parere ai despe mine?" Trimite si tu acest mass si vei afla ce parere au ceilalti despre tine![m]
:99%dintre adolescenti de 10-19 ani, ar lesina daca justin bieber ar fi in vorfu unui bloc gata sa sara! dal mai departe daca esti dintre acei 1% care ar lua un scaun, popcarn, o sticla de cola si ar striga; N-Ai tupeu bA!
ce culoare imi daruiesti? ♥ Negru=Te urasc ♥ Violet=Esti special/a ♥ Rosu=Te iubesc ♥ Maro=Esti nebun/a ♥ Galben=Esti sexy ♥ Gri=puiut mic ♥ Albastru=Esti viata mea ♥ Alb=Esti un inger ♥ Verde=Esti foarte dragut/a ♥ Portocaliu=Impuscaa-te! ♥roZz=te ador (scuze de mass l-am primit si eu ) da mai departe si vezi ce culoare
Somnoroase profesoare,
Somnoroase profesoare, Pe la clase se aduuna, Se ascund dupa catedra Noapte buna! Si elevii toti suspina, Catalogul negru tace, Chiar si creta de pe tabla... Somu-si face. Iese un elev la tabla, Printre cifre sa se-ncurce, Fie-ti zecele aproape, Lasa proful sa se culce Peste-a fizicii probleme, Elevul sterge tabla luna... Totu-i vis si armonie, Cand se suna
Cat tin la tine cei din lista 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% scuze l-am primit si eu ...raspuns obligatoriu
Da mesaju'? sta la toti din lista ta sa afli cum vor sa te sarute: 1-pe buze; 2- pe gat; 3-frantuzesc; 4-senzual; 5-romantic; 6-suav; 7-de neuitat; 8-pe obraz...ia sa va vad mass sorry l-am primit si eu raspundeti
Cine te iubeste / te place/ te adora iti va da buzz Da si uh mass-ul mai departe sa vezi cate buzz-uri primesti SCZ pentru mass