| Chuxiiiiiiiii a întrebat:

Sallhappy imi spuneti va rog mass`uri din acelea sa trimit la toata lista? dar haioase^^ mersi fnd.:*

Răspuns Câştigător
| deyu_3445 a răspuns:

ma scuzati de deranj... ati primit un mesaj cu un pupic d noapte buna... dupa trecere va rugam sa adormiti si sa visati expeditorul:*

a fost o data,
un mos si o baba,
mosu a spus,
eu mor!
iar baba a spus,
iti dau ignorre!
big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

Cine te iubeste / te place/ te adora iti va da buzz Da si uh mass-ul mai departe sa vezi cate buzz-uri primesti SCZ pentru mass
eu+tu=iubire[♥]daca nu-l trimiti mai deprte nu vei fi iubit niciodata...si cine te place iti va buzz! ia sa vad cine ma place sorry de mass
provoc pune-mi o intrebare pe care niciodata nu ai avut curajul sa mi-o pui. dal si u mai departe si vezi ce intrebari primesti
Am sanse la tine? 1)Da 2)Nu 3)Poate 4)Te iubesc [m]
"Ce parere ai despe mine?" Trimite si tu acest mass si vei afla ce parere au ceilalti despre tine![m]

:99%dintre adolescenti de 10-19 ani, ar lesina daca justin bieber ar fi in vorfu unui bloc gata sa sara! dal mai departe daca esti dintre acei 1% care ar lua un scaun, popcarn, o sticla de cola si ar striga; N-Ai tupeu bA!

ce culoare imi daruiesti? ♥ Negru=Te urasc ♥ Violet=Esti special/a ♥ Rosu=Te iubesc ♥ Maro=Esti nebun/a ♥ Galben=Esti sexy ♥ Gri=puiut mic ♥ Albastru=Esti viata mea ♥ Alb=Esti un inger ♥ Verde=Esti foarte dragut/a ♥ Portocaliu=Impuscaa-te! ♥roZz=te ador (scuze de mass l-am primit si eu ) da mai departe si vezi ce culoare

 Somnoroase profesoare,
Somnoroase profesoare, Pe la clase se aduuna, Se ascund dupa catedra Noapte buna! Si elevii toti suspina, Catalogul negru tace, Chiar si creta de pe tabla... Somu-si face. Iese un elev la tabla, Printre cifre sa se-ncurce, Fie-ti zecele aproape, Lasa proful sa se culce Peste-a fizicii probleme, Elevul sterge tabla luna... Totu-i vis si armonie, Cand se suna

1 răspuns:
| deyu_3445 a răspuns:

Cat tin la tine cei din lista 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% scuze l-am primit si eu ...raspuns obligatoriu

Da mesaju'? sta la toti din lista ta sa afli cum vor sa te sarute: 1-pe buze; 2- pe gat; 3-frantuzesc; 4-senzual; 5-romantic; 6-suav; 7-de neuitat; 8-pe obraz...ia sa va vad mass sorry l-am primit si eu raspundeti

Cine te iubeste / te place/ te adora iti va da buzz Da si uh mass-ul mai departe sa vezi cate buzz-uri primesti SCZ pentru mass

Întrebări similare