Nu prea stiu ce sa sp Mai asteapta putin.Sa o cunosti mai bine si vezi u ce se intampla dupa aia
Buna...eu zic sa te intalnesti cu ea si sa va cunoasteti mai bine, sa vorbiti..la inceput poate ea nu vrea nimic mai mult, dar pe parcurs poate va iesi ceva, nu stiu...adik eu sunt patita..sii eu am fost in aceeasi situatie..si acum :X:X:X:X
Poi si eu sunt impreuna cu prietenul meu tot de pe mess desi ne cunoastem dar nu mai vorbiseram asteapta un timp si mai intreab-o niciodata nu poti fi sigur ca te place o persoana
Frate, ai mai pus intrebarea asta.ne-ai spus ca v-ati vazut pe mes, v-ati aratat ''haifaivurile''unul la celalalt si v-ati spus ca sunteti draguti. ce mai stai, acum urmeaza sex virtual. te place, iti spun eu, ca altfel nu-ti arata ''haifaivul'', insa asta a dat dovada ca are incredere in tine.
Sal, cred ca ar fi bine sa va cunoasteti intre 4 ochi, fiindca doar asa iti dai seama daca o placi intr-adevar! Daca ai adresa ei atunci cred ca asteapta si ea din partea ta ceva miscari! bafta!